Werken bij Vierstroom

Word jij onze nieuwe collega?
Wil je echt iets voor anderen betekenen en zoek je een uitdagende baan? Een baan met verantwoordelijkheid goede arbeidsvoorwaarden en een werkvorm die bij jou past? 

Bekijk dan onze vacatures. Of de informatie over onze flexibele arbeidsvormen, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, leer/stagemogelijkheden en vrijwilligerswerk via het keuzemenu links op deze pagina. Kijk ook eens naar onderstaande filmpjes en  ervaringen van medewerkers!
 

 • Maak het verschil

  Zelfstandig wonen en functioneren, liefst in de eigen vertrouwde omgeving. Dat willen we allemaal. Maar wie te maken krijgt met een handicap of ouder wordt, heeft soms extra voorzieningen, ondersteuning of zorg nodig. Vierstroom helpt daarbij. Dat doen wij met persoonlijke zorg en ondersteuning die goed aansluit bij de wensen en behoeften van de cliënt. Wij willen écht iets betekenen voor onze cliënten. Dat is waar wij voor gaan. Jij ook?  Solliciteer dan op een van onze vacatures. Dan maken wij samen het verschil!


  Vierstroom ondersteunt  cliënten thuis en in onze (kleinschalige) verpleeg- en verzorgingshuizen. Dat doen we met hulp bij het huishouden, verpleging, verzorging en alarmering. Ook helpen we met diensten als revalidatie, dieet- en voedingsadvies  en vele praktische diensten aan huis. Vierstroom participeert in tal van vernieuwende projecten en werkt  samen met huisartsen, ziekenhuizen, gemeenten, woningcorporaties en andere partnerorganisaties.


   

 • In gesprek met Ilse Hopman - Verpleegkundige 5 in de thuiszorg

  In gesprek met Anna van Dam - Verzorgende IG kleinschalige woonvoorziening

  In gesprek met Abdel Tachi - Helpende 2 flexbureau Vierstroom Variant

 • Werken bij Vierstroom; ervaringen van Martijn, Dana en Ria

  Martijn, Dana en Ria werken bij Vierstroom. Martijn bij de Thuiszorg in wijkteam Gouda Goverwelle. Dana werkt als woonzorgbegeleider in woonzorglocatie De Westerweeren. Ria is verzorgende en werkt via flexbureau Vierstroom Variant. Leest u mee hoe Martijn, Dana en Ria bij Vierstroom terecht zijn gekomen en wat hun ervaringen zijn.

   

 • Werken in de zorg is dankbaar en mooi!

  Werken in de zorg is mooi en dankbaar. Dat benadrukt ook de campagne 'Open Armen'.  Op de website www.openarmen.nl vind je informatie over het bijzondere werk in onder meer de thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen.  

Hoe kan Vierstroom mij helpen?

Nieuws

 • Ontmoetingscentrum Carpe Diem op nieuwe locatie

  Ontmoetingscentrum Carpe Diem is een steunpunt voor mensen met dementie en hun naasten. Het Ontmoetingscentrum is gevestigd aan de Susannegang 40 in Zoetermeer.

  11 juni 2015 Lees verder
 • Alzheimer Café Zoetermeer op 2 juni geopend

  Tijdens de bijeenkomst op 2 juni staat het ophalen van mooie herinneringen centraal.

  20 mei 2015 Lees verder

Bel of mail Vierstroom

Voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Volg Vierstroom online

Volg ons op Facebook, Twitter, Youtube en LinkedIn

Word lid van Vierstroom

Leden krijgen aantrekkelijke voordelen en kortingen.