Vierstroom

Over ons

3 maart Alzheimer Café Zoetermeer – Omgaan met veranderend gedrag

ZOETERMEER – Op dinsdag 3 maart is het Alzheimer Café Zoetermeer geopend. Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele en informatieve bijeenkomst voor mensen met dementie en hun naasten. Tijdens deze avond wordt ingegaan op de gedragsveranderingen bij dementie. Deze veranderingen worden door de omgeving niet altijd goed begrepen. Hoe hiermee om te gaan? Gastspreker tijdens deze avond is mevrouw Ester, specialist ouderengeneeskunde.

De avond biedt ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners. Het Alzheimer Café vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in de recreatiezaal van woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer. Telkens staat een ander thema centraal. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland, Vierstroom Zorg Thuis – Steunpunt Dementie, ZoSamen, GGZ Zoetermeer en Parnassia Groep.

In het werkgebied van Vierstroom Zorg Thuis zijn meerdere Alzheimer Cafe’s gevestigd. Op de website van Alzheimer Nederland treft u daar meer informatie over aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *