Vierstroom

Over ons

15 jaar Alzheimer Café Zoetermeer

Op dinsdag 3 september is het Alzheimer Café Zoetermeer geopend. Tijdens deze feestelijke lustrumviering wordt teruggeblikt op 15 jaar Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor mensen met dementie en hun naasten.

Deze avond wordt met wethouder Ingeborg ter Laak gesproken over de ontwikkelingen op het gebied van dementie in de afgelopen 15 jaar en wordt samen met bezoekers, mantelzorgers, organisatoren en vrijwilligers teruggeblikt op ervaringen en bijzondere gebeurtenissen in deze 15 jaar. De avond biedt zoals altijd ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners.

Het Alzheimer Café vindt maandelijks op dinsdag plaats in de recreatiezaal van woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer. Telkens staat een ander thema centraal. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland, Coördinatiepunt Zorg, Vierstroom Zorg Thuis, ZoSamen, GGZ Zoetermeer en Parnassia Bavo Groep.

In het werkgebied van Vierstroom zijn meerdere Alzheimer Cafe’s gevestigd. Op de website van Alzheimer Nederland treft u daar informatie over aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *