Vierstroom

Over ons

Ali B deelt bloemen uit aan clienten – Bloemenactie ANBO

De bloemenactie van ouderenbond ANBO wordt door onze cliënten bijzonder gewaardeerd. Net als gisteren zijn door heel het land veel ouderen verblijd met een mooi boeket omdat zij in deze coronatijd wel een extraatje verdienen. ANBO wil met deze actie de ouderen een hart onder de riem steken. ‘Wat een leuke actie’ krijgen onze bezorgers zowel gisteren als vandaag te horen.

We vergeten u niet

Ook rapper Ali B is in touw om cliënten van Vierstroom in Gouda een hart onder de riem te steken door hen namens de ANBO een mooi boeket aan te bieden. Ali B: “Door de corona  is eenzaamheid nog nooit zo dichtbij gekomen. Nu is het je moeder. Of de buurvrouw. Ik wil graag iets doen om ouderen tijdens Pasen te laten weten dat we ze niet vergeten”. 

Bekijk het filmpje met Ali B:

Door het hele werkgebied van Vierstroom zijn vandaag en gisteren ruim 4500 boeketten uitgereikt. Vele vrijwilligers hebben geholpen om alle boeketten goed op de plaats te brengen. Bekijk hieronder veel leuke foto’s gemaakt bij het verspreiden en bezorgen van de boeketten.

Zie ook het: nieuwsbericht van gisteren met ook veel mooie foto’s. 

Veel media-aandacht

Veel media was aanwezig bij het uitreiken van bloemen door Ali B. Op de foto hieronder wordt Susan Veenhoff van Vierstroom Zorg Thuis geïnterviewd door RTL-Boulevard.

ANBO ouderenbond

 

12 reacties op “Ali B deelt bloemen uit aan clienten – Bloemenactie ANBO”

 1. Wat een leuk initiatief! Mijn man kan de deur niet open doen en ik was een rondje met ons hondje. Kwam ik thuis lag er een mooie bos bloemen voor de deur!
  Bedankt!!!

 2. Ook wij ontvingen een bloemetje waarvoor onze hartelijke dank.
  Wij hebben dit gebaar zeer op prijs gesteld

  Bep en Kees van der Ploeg

 3. Goeie Morgen , Het was een enorme verrassing en een leuk idee om zo de bloemen bij ouderen mensen te brengen. Hartelijk dank. Ik er kijk er iedere dag met veel plezier ernaar.

 4. Geweldige actie, mijn buurvrouw was er erg blij mee. Maar kennelijk was de actie gekoppeld aan het lidmaatschap van de ANBO. Een beetje wrang voor oude mensen (samen bijna 167) die geen lid zijn van de ANBO.

 5. Wij zijn al heel lang lid van de Vierstroom Mijn vrouw komt al weken niet buiten omdat ze een risico vrouw is Alleen naar buiten om naar het ziekenhuis te gaan. Het gaat niet om dat bloemetje hoor maar jammer voor haar.

 6. Bedankt lieve mensen.
  Ik was compleet van slag toen ik van Vierstroom/Ali B een boeket bloemen kreeg aangeboden. Het gebaar geeft moet en kracht in deze moeilijke tijd. Maar ook natte ogen omdat er blijkbaar toch nog “onbekende” mensen zijn die met je meeleven, dat gevoel kende ik niet meer.
  Bedankt, bedankt

 7. alib wehebbenzelf hebbenwe probleem door onze ouders ali mijn moeder die is maart 15 plotseling overleden ik heb er dood gevondenop de opde bank ruud sluisen silvia sluis heb daar een hoop verdriet over

 8. De bloemen zijn door ons zeer gewaardeerd. Die waardering is door ons niet tegen de bezorgster gezegd, want we waren een beetje overbluft. Ze staan nog steeds. Mooie sterke bloemen. Dank voor deze actie.

 9. Geachte heer of dame .Ik lees op mijn ijpad dat er duizen den bloemen uit gedeeld zijn aan ouderen maar ik heb niets gezien ik ben toch ook al een poos lid Van de Vierstroom ,En ik hoor toch ook bij de ouderen ik ben 85 eerst wilde ik niet reageren maar ik heb het toch gedaan.

 10. Helaas was het niet te organiseren om ook bij alle leden van Vierstroom een boeket bloemen te bezorgen. Gezien de omvang van de toch al grote organisatie moesten er keuzes gemaakt worden. Het aantal beschikbare boeketten sloot aan bij de omvang van de groep cliënten die thuiszorg krijgt. Hoewel we graag anders hadden gewild was dit, ook in zo’n kort tijdsbestek helaas niet anders te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *