Vierstroom

Over ons

Alzheimer Cafe Zoetermeer geopend op 1 september

Op dinsdag 1 september is het Alzheimer Café Zoetermeer geopend. Het Alzheimer Café is een informele bijeenkomst voor mensen met dementie en hun naasten. Tijdens de bijeenkomst op 1 september wordt gesproken over de veranderingen in de zorg. Er is en gaat veel veranderingen in de zorg. Alles is gericht op zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Maar wat is daarvoor nodig en welke mogelijkheden zijn er? Een wmo-consulent en ouderenadviseur geven uitleg.

Het Alzheimer Café vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in de recreatiezaal van woonzorgcentrum De Morgenster aan de Nassaulaan 11 in Zoetermeer. De toegang is gratis. De zaal is open van 19.00 tot 21.30 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland, Coördinatiepunt Zorg, Vierstroom Zorg Thuis, ZoSamen, GGZ Zoetermeer en Parnassia Bavo Groep.

Alzheimer Cafés in de regio

In het werkgebied van Vierstroom zijn meerdere Alzheimer Cafés gevestigd. Op de website van Alzheimer Nederland treft u daar meer informatie over aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *