Vierstroom

Over ons

Bloemen voor clienten – een welverdiend hart onder de riem in coronatijd

Vierstroom  is laaiend enthousiast over de bloemenactie van ouderenbond ANBO. ‘Het is een hectische tijd, maar daar werken we graag aan mee’, benadrukt Susan Veenhoff, directeur van Vierstroom Zorg Thuis.

Net als bij andere thuiszorgorganisatie zijn er bij ons in Gouda pallets vol bloemen afgeleverd, maar liefst ruim 4500 boeketten. Met man en macht wordt gewerkt om al die bloemen naar de cliënten van de Vierstroombedrijven te brengen in ons hele werkgebied.

Susan: ‘Collega’s en bekenden rijden af en aan om hun auto vol te laden en brengen de bloemen bij de cliënten. Dat is prachtig. Zij kunnen immers wel een oppepper gebruiken in deze rare tijd. Zij behoren tot de risicogroep, zitten noodgedwongen in huis en krijgen ook nog eens nauwelijks bezoek. Collega’s en alle anderen bedankt voor jullie spontane hulp hierbij!’

 

 

 

 

 

4 reacties op “Bloemen voor clienten – een welverdiend hart onder de riem in coronatijd”

  1. Ik heb net de prachtige bos bloemen ontvangen en ik il jullie en de anbo heel erg bedanken. Ik vind het erg fijn dat jullie ons op deze manier een hart onder de riem steken. Heel erg bedankt voor jullie steun in deze tijd!

  2. Jammer dat ik geen bloemetje heb gehad , had ik ook best gezellig gevonden in deze opgesloten tijd , al zes weken binnen en we hebben er nog vele te gaan verders is dit een mooi indicatief van Ali B en jullie de thuiszorg 👍🍀🍀👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *