Vierstroom

Over ons

Clientenraad Zorg Thuis zoekt nieuwe leden

maart 2019
De Centrale Cliëntenraad Zorg Thuis is een onafhankelijk adviesorgaan en vertegenwoordigt alle thuiszorgcliënten van Vierstroom. De raad heeft acht leden. Omdat de zittingstermijn van een aantal leden binnenkort afloopt is de raad op zoek naar  enthousiaste nieuwe leden. De cliëntenraad overlegt regelmatig met de directie en brengt gevraagd en ongevraagd advies uit.

De raad vergadert jaarlijks negen keer per jaar met de directeur. Voorafgaand aan deze vergadering vindt een onderling overleg plaats. Daarnaast bezoekt ieder lid jaarlijks cliënten thuis om te horen hoe de zorg wordt ervaren. Van de leden wordt interesse in en affiniteit met de zorgsector gevraagd, met name op het gebied van ouderenzorg. Daarnaast stelt hij of zij zich kritisch en onafhankelijk op, denkt analytisch mee over het reilen en zeilen van de organisatie en heeft affiniteit met medezeggenschap en belangenbehartiging.

De cliëntenraad zet zich in voor alle cliënten in het werkgebied van Vierstroom. Dat werkgebied strekt zich uit van Woerden, via Alphen a/d Rijn, Gouda tot Zoetermeer en van Capelle a/d IJssel tot Schoonhoven.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de ambtelijk secretaris. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag (06-28287554) of per email: milene.duburck@fundis.nl

2 reacties op “Clientenraad Zorg Thuis zoekt nieuwe leden”

 1. Geachte mevrouw Schenk,
  Ik ben zeer geïnteresseerd in het lid zijn van de Centrale Cliëntenraad Zorg Thuis. Ik heb in het verleden gebruik moeten maken van de Thuiszorg via de Vierstroom en volledig naar genoegen.
  Op deze manier wil ik graag iets terugdoen.
  Is het een vrijwilligersfunctie?
  Met vriendelijke groet ,
  Bob van Raamsdonk

  • Geachte meneer Van Raamsdonk,

   Ten eerste mijn excuses voor de late reactie. Door een miscommunicatie is uw reactie tussen wal en schip geraakt.
   In antwoord op uw vraag: het is een vrijwilligersfunctie.
   Ik wil u graag telefonisch meer vertellen over de Centrale Cliëntenraad Zorg Thuis. Kan ik u daarvoor telefonisch benaderen?
   Zo ja, wat is uw telefoonnummer?
   U kunt ook contact met mij opnemen. Ik ben telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag (06-28287554) of per email: joyce.schenk@fundis.nl

   Met vriendelijke groet,
   Joyce Schenk
   Ambtelijk secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *