Vierstroom

Over ons

Clientenraad Zorg Thuis zoekt nieuwe leden

De Centrale Cliëntenraad Zorg Thuis is een onafhankelijk adviesorgaan en vertegenwoordigt alle thuiszorgcliënten van Vierstroom. De raad heeft acht leden. Omdat de zittingstermijn van een aantal leden binnenkort afloopt is de raad op zoek naar  enthousiaste nieuwe leden. De cliëntenraad overlegt regelmatig met de directie en brengt gevraagd en ongevraagd advies uit.

De raad vergadert jaarlijks negen keer per jaar met de directeur. Voorafgaand aan deze vergadering vindt een onderling overleg plaats. Daarnaast bezoekt ieder lid jaarlijks cliënten thuis om te horen hoe de zorg wordt ervaren. Van de leden wordt interesse in en affiniteit met de zorgsector gevraagd, met name op het gebied van ouderenzorg. Daarnaast stelt hij of zij zich kritisch en onafhankelijk op, denkt analytisch mee over het reilen en zeilen van de organisatie en heeft affiniteit met medezeggenschap en belangenbehartiging.

De cliëntenraad zet zich in voor alle cliënten in het werkgebied van Vierstroom. Dat werkgebied strekt zich uit van Woerden, via Alphen a/d Rijn, Gouda tot Zoetermeer en van Capelle a/d IJssel tot Schoonhoven.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Joyce Schenk, ambtelijk secretaris. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag (06-28287554) of per email: joyce.schenk@fundis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *