Vierstroom

Over ons

Dank voor een geweldige Vierstroom Ledendag!

Op vrijdag 5 oktober 2018 heeft voor de derde keer de Vierstroom Ledendag plaatsgevonden in het populaire vogelpark Avifauna. Het thema van de dag ‘De toekomst is nu’ over (technologische) toepassingen die u helpen langer zelfstandig thuis te wonen, trok vele enthousiaste bezoekers. Zij werden vrolijk begroet door een levensechte robot. En daar bleef het niet bij…

Zorgrobot en heupairbag
Zo maakten de leden kennis met Lea en Tessa. Lea is een zorgrobot die eruitziet als een rollator. Het is een robot die u uit bed haalt, die met u danst en die u eraan herinnert dat u uw medicijnen moet innemen. En Tessa, een kleine sociale robot, die eruitziet als een bloempot, spreekt gedurende de dag herinneringen uit en speelt persoonlijke muziek af. Tessa is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Behalve demonstraties van Lea en Tessa konden de leden een demonstratie zien van een ware heupairbag, de Wolk. Deze airbag registreert als iemand dreigt te vallen en blaast, net voor de val, lucht in de heupairbag waardoor de val gebroken wordt. Spannend en bijna tegennatuurlijk om de demonstratie van deze airbag van dicht bij mee te maken.

Proeven en bloemschikken
Voor de inwendige mens werd weer goed gezorgd door onze maaltijdleveranciers: apetito en Vers aan Tafel. Ook aan de creatieve mens was gedacht. De leden stortten zich massaal op bloemschikken en het maken van insectenhotels begeleid door PlusZorg. We sloten deze prachtige dag af met het gezamenlijk zingen van de ‘hits van toen’ met Marco de Hollander.

Dank!
Onze dank gaat uit naar vogelpark Avifauna, apetito, Vers aan Tafel, Pluszorg, VGZ, Heilbron, Vegro, PostNL, Vierstroom Zorg Thuis, Vierstroom Hulp Thuis, Vierstroom Veilig Thuis, Vierstroom Verpleeg Thuis, Vierstroom Thuiszorgwinkels, Wolk BV, Hoogeveen, Fietsbeleving, Aceve, De Jager Vitaliteit, Goudenhart, HEREDITAS, Het Buitenhof/Mundorado, Palet Welzijn, Van der Valk Vakanties, Croese Thuisoptiek, Tinybots, Richard Kuijpers van Smartrobots Solutions, Wang Long Li van Tinybots, Jeroen Crasborn van Zilveren Kruis, Susan Veenhoff van Vierstroom Zorg Thuis, Mendes Hogestyn van Wolk BV, Het Fotomoment, Marco de Hollander, Stella Verschut van Sterontplooiing, Heleen Mes van Happynessbureau, Jacco van der Graaf van Make your mark, Edo van Rijmenam van Rijam Videoproducties, Mirjam Lems van Mirjam Lems Fotografie, Brigitte van Elburg van LaBrie communicatie, onze vrijwilligers Tessa Spiering, Marijne van Lenningh, Ria van Zuidam, Femke Heins, Jos Breit, Joost Kos, Anita Ernst, Carolien Pols, Pamela Markus en tenslotte alle leden van Vierstroom voor hun bezoek.

Tot de volgende Vierstroom Ledendag!

Team Vierstroom Ledenservice

Klik hier voor alle foto’s van de Vierstroom Ledendag 2018.
Klik hier voor een film-impressie van de Vierstroom Ledendag 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *