Vierstroom

Over ons

Dieetadvies op maat bij maaltijdleverancier Vers aan Tafel

Vers aan Tafel bezorgt al ruim 15 jaar maaltijden aan huis. Sinds 2014 werkt Vierstroom Ledenservice samen met Vers aan Tafel. Dankzij de vriesverse maaltijdservice van Vers aan Tafel genieten veel van onze leden van gemak, vrijheid en vooral van lekker eten. De diëtiste van Vers aan Tafel, Ira van der Plas, heeft met zorg voor allergenen en voedingsstoffen alle 160 maaltijden samengesteld. Vanaf heden zitten daar ook voedzame maaltijden bij voor de kleine eter (350-400 gram).

Bij Vers aan Tafel wordt met iedereen rekening gehouden. Diëtiste Ira van der Plas heeft voor ieder dieet een gevarieerd assortiment samengesteld. Zo kunnen ook leden met een allergie of een speciaal dieet moeiteloos bestellen bij Vers aan Tafel. Indien gewenst geeft Ira daarnaast ook persoonlijk advies. Om het gemakkelijk te maken, bestaat er sowieso een geheel assortiment maaltijden voor mensen die bijvoorbeeld alleen zoutloos of gemalen maaltijden kunnen eten.

Kleine porties

“Veel van onze klanten kunnen een maaltijd van 500 gram niet meer op. Om verspilling te voorkomen, maar vooral om toch iedereen van de benodigde voedingsstoffen te voorzien heb ik kleine porties samengesteld. Deze maaltijden zijn voornamelijk voorzien van relatief meer eiwitten, een voedingsstof die vooral ‘de kleine eter’ nodig heeft”, aldus Ira van der Plas.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het dieetadvies op maat bij Vers aan Tafel? Neem dan contact op met de klantenservice van Vers aan Tafel via telefoonnummer 085-4016444. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Ledenvoordeel

Leden van Vierstroom ontvangen op alle maaltijden en assortimentsdozen van Vers aan Tafel 5,5% korting. Verder betalen leden geen voorrijkosten. Voor meer informatie klikt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *