Zorgverzekeringen Vierstroom

Bent u op zoek naar een zorgverzekering die bij u past? En met een aantrekkelijke premie? Dan is het Vierstroom zorgcollectief iets voor u. Vierstroom heeft samen met Heilbron* exclusief voor Vierstroom leden kortingsafspraken gemaakt met 4 zorgverzekeraars. Via het Vierstroom collectief kunt u tot maximaal 5% op de basisverzekering en tot maximaal 12% op de aanvullende verzekering besparen. Uw korting kan wel oplopen tot € 100,- per persoon per jaar.

U kunt het hele jaar instromen in het Vierstroom zorgcollectief als u al verzekerd bent bij een van de deelnemende zorgverzekeraars (zie de tabel hieronder). Veranderen van zorgverzekeraar kan tot 1 januari 2021. Voor deelname aan het Vierstroom zorgcollectief dient u lid van Vierstroom Ledenservice te zijn of te worden.

Premietabel VGZ 2021
Premietabel Zilveren Kruis 2021
Premietabel Menzis 2021
Premietabel ZorgDirect 2021

Een goede keuze maken met de hulp van de Vierstroom Heilbron Advieslijn
De adviseurs van de Vierstroom Heilbron Advieslijn zitten elke dag van de week  klaar om samen met u de verschillende mogelijkheden door te lopen. De adviseur neemt uw persoonlijke wensen door en gaat op basis daarvan op zoek naar de beste deal voor u. Het advies dat u krijgt, is gratis en geheel vrijblijvend. U beslist altijd zelf of u overstapt.

Bespaar u zelf veel tijd en meld u aan voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek via telefoonnummer 088 -12 10 204. De Vierstroom Heilbron Advieslijn is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Zelf uw premie berekenen via onze zorgvergelijker
Via de zorgvergelijker kunt u zelf kijken hoeveel u kunt besparen op de zorgverzekering die bij u past.
 

Bereken zelf uw premie

Als u kiest voor een aanvullende zorgverzekering van VGZ, Zilveren Kruis of Menzis dan zijn de onderstaande extra aanvullende voorwaarden van toepassing:

*klik hier voor meer informatie over Extra Aanvullend Thuiszorg

Gratis ongevallenverzekering
Leden tussen de 20 en 85 jaar die gebruikmaken van het Vierstroom zorgcollectief (m.u.v. ZorgDirect) krijgen een standaard ongevallenverzekering gratis. U kunt de voorwaarden opvragen bij de Vierstroom Heilbron Advieslijn.

Oversluiten
Bent u al verzekerd bij VGZ, Zilveren Kruis, Menzis of ZorgDirect en neemt u nog niet deel aan het zorgcollectief van Vierstroom? Neem dan contact op met de Vierstroom Heilbron Advieslijn via telefoonnummer 088 – 12 10 204 of klik hieronder om online uw zorgverzekering over te sluiten.

*Heilbron is partner van Vierstroom en als verzekeringsadviseur gespecialiseerd in zorg- en schadeverzekeringen. Heilbron B.V. staat ingeschreven in het Wft-register onder nummer 12012119 en is aangemeld bij Kifid, aansluitnummer 300.00819

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Passende zorgverzekering met extra dekkingen

  • Vierstroom Heilbron Advieslijn
    088 – 12 10 204 of zorg@heilbron.nl

  • De advieslijn is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. 

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt