Zorgverzekeringen Vierstroom 2020

Vierstroom werkt samen met onafhankelijk verzekeraar Heilbron*. Via de Vierstroom Heilbron Advieslijn krijgt u direct een medewerker aan de lijn, zonder keuzemenu’s en lange wachttijden. De adviseur maakt voor u een vergelijking met uw huidige verzekering en zoekt voor u de zorgverzekering die past bij uw wensen en zorgbehoeften. Daarbij kijkt de adviseur niet alleen naar de hoogte van de premie maar ook naar de extra aanvullende voorwaarden die passen bij uw persoonlijke situatie. U kunt hierbij denken aan extra behandelingen fysiotherapie of extra vergoedingen voor mantelzorgondersteuning. 

Uw voordelen

VGZ Zorgt
VGZ basisverzekering 4%
VGZ aanvullende verzekering 12%
- Extra ruime vergoedingen fysiotherapie
- Ruime vergoedingen voor vervangende mantelzorg en een mantelzorgmakelaar
- Speciaal preventiepakket voor cursussen en trainingen waarmee u vitaal blijft
- Premiekorting op de basis- en aanvullende verzekering
- Vergoeding van uw lidmaatschap tot € 25 per jaar*

Het lidmaatschap tot € 25 kan gedeclareerd worden (zoals een zorgnota) via bijvoorbeeld de Zorgapp of MijnVGZ. Hiervoor  dient u als verzekerde een kopie van het bewijs van lidmaatschap en het betalingsbewijs mee te zenden.

Menzis*
Korting op de basisverzekering 5%
Korting op de aanvullende verzekering 5%
Korting op de tandartsverzekering 5%
Met SamenGezond (een initiatief van Menzis) maakt u dagelijks de juiste keuzes voor een gezonde leefstijl. Daarmee verbetert u uw kwaliteit van leven en wil Menzis de zorg betaalbaar houden. In de online omgeving wordt u uitgedaagd op het gebied van beweging, voeding, slaap en stress, om zo in kleine stapjes gezonder te gaan leven. Samen gezond dus!
Daarnaast biedt Menzis een speciale aanvullende vergoeding voor kunstgebitten.
*in een enkel geval geldt een afwijkend percentage

Zilveren Kruis
Korting op de basisverzekering 2,5%
Korting op de aanvullende verzekering 10%
Korting op de tandartsverzekering 10%
- Uw vergoeding wordt binnen 3 dagen uitbetaald, als u uw zorgkosten declareert via Mijn Zilverenkruis of de app
- U krijgt zonder extra kosten het pakket Extra Aanvullend Thuiszorg bij een aanvullende verzekering

ZorgDirect
Korting op de basisverzekering 5%
Korting op de aanvullende verzekering 10%
Korting op de tandartsverzekering 10%

Ons aanbod

- Kostenloze verhaalservice na een ongeval als u een aanvullende zorgverzekering bij Zilveren Kruis, VGZ of Menzis afsluit
- Altijd terecht met uw vragen over declaraties en vergoedingen bij de adviseurs van de Vierstroom Heilbron Advieslijn
- Wachtlijstbemiddeling waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke wensen

Wilt u liever zelf vergelijken?
Klik dan op de link Zorgverzekering vergelijken. Op basis van uw huidige polis en specifieke voorkeuren ontdekt u welke zorgverzekering het beste bij u past: Zorgverzekering vergelijken

Eenvoudig instappen
Bent u al verzekerd via de door ons geselecteerde zorgverzekeraars? Dan kunt u per direct instappen in het zorgcollectief van Vierstroom. U profiteert van extra vergoedingen in de aanvullende verzekering en een collectiviteitskorting op uw maandelijkse premie van uw zorgverzekering. Klik hieronder op uw huidige zorgverzekeraar.
Zilveren Kruis
VGZ*
Menzis
ZorgDirect

*Heilbron is partner van Vierstroom en als verzekeringsadviseur gespecialiseerd in zorg- en schadeverzekeringen. Heilbron B.V. staat ingeschreven in het Wft-register onder nummer 12012119 en is aangemeld bij Kifid, aansluitnummer 300.00819

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Passende zorgverzekering met extra dekkingen

  • Vierstroom Heilbron Advieslijn
    088 – 12 10 204 of info@heilbron.nl

  • De advieslijn is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 20.00 uur en in het weekend van 08.30 tot 15.00 uur. 

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt