Personenalarmering

NB. Personenalarmering is zich bewust van de ernst van het Corona-virus en is als organisatie uiteraard extra alert. Personenalarmering volgt de adviezen en voorschriften van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). hun medewerkers zijn geattendeerd op de hygiëne protocollen en geïnformeerd over de aanvullende maatregelen en procedures.

Stel, u valt en bent niet meer in staat de telefoon te bereiken. Dan biedt de alarmknop van Personenalarmering uitkomst. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen, gekoppeld aan uw mantelzorger of aan een professionele verpleegkundige. Zo is er altijd een abonnement dat bij u past.  Leden van Vierstroom ontvangen korting op de maandelijkse premie van het abonnement van Personenalarmering*.

Hieronder ziet u een overzicht van onze verschillende abonnementen voor personenalarmering die u zowel binnenshuis en buitenshuis kunt gebruikenU kunt uw abonnement zelf samenstellen en bestellen via het online bestelformulier. Klik hier voor tarieven en het bestelformulier. Het bestelformulier wijst u verder de weg.

Soms is uw situatie anders dan de mogelijkheden die op deze pagina worden aangeboden. U kunt bijvoorbeeld al een kluis hebben via uw eigen/andere zorgorganisatie of u wilt met spoed (binnen 48 uur) een personenalarmering afnemen, neem dat contact met Personenalarmering via telefoonnummer 088 - 0234 790 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van 08.30 tot 12.30 uur.

*Personenalarmering is samenwerkingspartner van Vierstroom

Als er sprake is van medische noodzaak dan vergoeden sommige zorgverzekeraars een deel van de kosten van uw personenalarmering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservierstroomce van toepassing

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Personenalarmering voor binnen- en buitengebruik
  • Klantenservice: 088 - 0900 400  (lokaal tarief)

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Onze ledenconsulenten zijn de gehele zomervakantie bereikbaar voor uw vragen. Elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur via telefoonnummer 088 – 0900 400. U kunt uw vraag ook e-mailen naar ledenservice@vierstroom.nl

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt