Vierstroom

Leden

Mijn Vierstroom

Speciaal voor leden van Vierstroom is er een persoonlijke pagina gemaakt: ‘Mijn Vierstroom’. In ‘Mijn Vierstroom’ kunnen leden hun lidmaatschapsgegevens inzien en aanpassen. Ook hebben leden direct toegang tot het complete aanbod van producten, diensten en aantrekkelijke aanbiedingen. Als een lid zich eenmaal heeft geregistreerd, dan kan via ‘Mijn Vierstroom’ heel makkelijk online worden aangemeld voor de diverse informatiesessies, dagtochten en diensten (aan huis). Op termijn zullen de faciliteiten van ‘Mijn Vierstroom’ verder worden uitgebreid.

Registreren voor ‘Mijn Vierstroom’?

U bent van harte uitgenodigd om u te registreren. Dat kan via drie eenvoudige stappen:

Stap 1
Ga naar leden.vierstroom.nl/registreren

Stap 2
Vul de gevraagde gegevens in. Uw lidmaatschapsnummer vindt u op uw Vierstroom ledenpas. Voor een extra controle vragen wij eenmalig naar het IBAN-nummer* van uw betaalrekening.

Stap 3
Wanneer u zich heeft geregistreerd, wordt u automatisch naar ‘Mijn Vierstroom’ doorgestuurd.

Vragen?

Indien u vragen heeft over ‘Mijn Vierstroom’ neem dan contact op met de ledenconsulenten van Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt uw vraag ook mailen naar ledenservice@vierstroom.nl.

Geen computer

Heeft u geen computer of wilt u liever persoonlijk contact? Geen probleem. Naast ‘Mijn Vierstroom’ kunt u voor het wijzigen van uw lidmaatschapsgegevens of het aanvragen van diensten altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen met Vierstroom Ledenservice.

* Mijn Vierstroom maakt gebruik van een veilige internetverbinding (het ‘slotje’ boven in beeld bij de pagina-aanduiding). De gegevens die u invoert, kunnen dus niet onderschept worden door anderen. Uw IBAN-nummer is bij ons al bekend, want dat wordt gebruikt voor de betaling van uw lidmaatschapscontributie. Hiermee kunnen wij op een betrouwbare manier uw identiteit controleren en misbruik van uw account voorkomen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om, conform de privacywetgeving/AVG.