Vierstroom

Leden

Ledenadviseur

Er verandert veel in de zorg. Dat kan vragen oproepen. Of misschien loopt u tegen problemen aan. Als lid van Vierstroom kunt u rekenen op advies en persoonlijke aandacht. U kunt daarvoor contact opnemen via telefoonnummer 088 0900400 met Ledenadviseur Nathalie Biemans: “Als ledenadviseur ga ik op zoek naar antwoorden, oplossingen en contactpersonen. En help ik u op weg in de wereld van wonen, welzijn en zorg. Er is een breed aanbod van producten en diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Maar welke passen bij u persoonlijk?”

Artikelen en overzicht over de zorgwetten

In 2016 heeft de Ledenadviseur voor Vierstroom Magazine artikelen gepubliceerd over de nieuwe zorgwetten. In een praktisch overzicht heeft zij van alle drie de zorgwetten samengevat:

Overzicht zorgwetten

Voor de losse artikelen kunt u op de buttons klikken:

Artikel Wet langdurige zorg (Wlz)

Artikel Zorgverzekeringswet (Zvw)

Artikel Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Artikel Zorg en de zorgwetten

Contact
De ledenadviseur is werkzaam bij Vierstroom Ledenservice. Vierstroom Ledenservice is op werkdagen, tijdens kantooruren bereikbaar onder telefoonnummer 088 0900400. Wilt u ledenadviseur Nathalie Biemans persoonlijk benaderen dan kunt u een e-mail sturen naar: ledenadviseur@vierstroom.nl