Vierstroom

Leden

Word lid

Zelfstandigheid is voor veel mensen een groot goed. Vierstroom biedt support om zelfstandig te blijven. U kunt immers veel zelf en met de juiste informatie en ondersteuning nóg meer.

Vierstroom is bekend van de thuiszorg en de thuiszorgwinkels. Wist u dat Vierstroom u ook helpt als u nog geen zorg nodig heeft? Als lid van Vierstroom kunt u een beroep op ons doen bij praktische vragen. Bijvoorbeeld over het afsluiten van een levenstestament of over het aanpassen van uw woning. Daarnaast bieden wij hulp in situaties waarin u het zelf even niet meer weet. Bijvoorbeeld na een plotselinge opname in het ziekenhuis. U krijgt altijd een passend antwoord.

Als lid van Vierstroom krijgt u 10% korting op de producten in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Krukken kunt u zelfs gratis lenen*. En dankzij onze voordelige zorgverzekeringen bespaart u op de premie van uw zorgverzekering. Voor alle extra’s klikt u hier.

*Elk gezinslid eenmaal per kalenderjaar, maximaal 13 weken

Aanmelden

Inmiddels zijn al meer dan 68.000 huishoudens aangesloten bij Vierstroom. De contributie in 2020 is € 24,95 per jaar (bij automatische incasso). Een eventuele partner of huisgenoot hoeft niet apart lid te worden. Het lidmaatschap van Vierstroom geldt namelijk voor het hele huishouden.

Word vandaag nog lid!

Lid tot 1 januari 2022 voor € 15,-

  • *naam bij geboorte
  • Geef uw volledig IBAN-rekeningnummer (18 tekens)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.