Vierstroom

Leden

Word lid

Zelfstandigheid is voor veel mensen een groot goed. Vierstroom biedt support om zelfstandig te blijven. U kunt immers veel zelf en met de juiste informatie en ondersteuning nóg meer.

Vierstroom is bekend van de thuiszorg en de thuiszorgwinkels. Wist u dat Vierstroom u ook helpt als u nog geen zorg nodig heeft? Als lid van Vierstroom kunt u een beroep op ons doen bij praktische vragen. Bijvoorbeeld over het afsluiten van een levenstestament of over het aanpassen van uw woning. Daarnaast bieden wij hulp in situaties waarin u het zelf even niet meer weet. Bijvoorbeeld na een plotselinge opname in het ziekenhuis. U krijgt altijd een passend antwoord.

Als lid van Vierstroom krijgt u 10% korting op de producten in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Krukken kunt u zelfs gratis lenen*. En dankzij onze voordelige zorgverzekeringen bespaart u op de premie van uw zorgverzekering. Voor alle extra’s klikt u hier.

*Elk gezinslid eenmaal per kalenderjaar, maximaal 13 weken

Aanmelden

Inmiddels zijn al meer dan 68.000 huishoudens aangesloten bij Vierstroom. De contributie in 2020 is € 24,95 per jaar (bij automatische incasso). Een eventuele partner of huisgenoot hoeft niet apart lid te worden. Het lidmaatschap van Vierstroom geldt namelijk voor het hele huishouden.

Word vandaag nog lid!

  • Aanmelding lidmaatschap

  • *naam bij geboorte
  • Geef uw volledig IBAN-rekeningnummer (18 tekens)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.