Vierstroom

Leden

Informatie en advies als u dat nodig heeft

Leden van Vierstroom blijven automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg. Speciaal voor leden organiseren wij diverse lezingen en informatiesessies waaraan u gratis kunt deelnemen. Via het Vierstroom Magazine en de Vierstroom nieuwsbrief bent u altijd goed geïnformeerd.
Bovendien kunt als lid van Vierstroom met uw hulp- of zorgvraag altijd direct terecht bij één van onze ledenconsulenten. Of het nu gaat om een praktische vraag, zoals over aanpassingen in uw huis of over het gebruik van hulpmiddelen. Of als u een meer algemene vraag heeft, zoals hoe vraag ik een huishoudelijke hulp aan via de gemeente. Bij Vierstroom Ledenservice krijgt u altijd een passend antwoord. En als wij u niet direct een antwoord kunnen geven, zoeken wij het voor u uit en bellen wij u  terug.

Inmiddels zijn al meer dan 68.000 huishoudens aangesloten bij Vierstroom. Meld u ook aan en profiteer van een aantrekkelijk kennismakingsaanbod:

Word nu lid tot 1 januari 2021 voor slechts 10 euro!

Als lid van Vierstroom krijgt u bovendien 10% korting op de producten in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Krukken kunt u zelfs gratis lenen*. En dankzij onze voordelige zorgverzekeringen bespaart u op de premie van uw zorgverzekering.

Een eventuele partner of huisgenoot hoeft niet apart lid te worden. Het lidmaatschap van Vierstroom geldt namelijk voor het hele huishouden.

Dit tijdelijke aanbod is geldig tot en met 30 november 2019.

*per gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten.

  • Lid tot 1 januari 2021 voor tien euro

  • *naam bij geboorte
  • Geef uw volledig IBAN-rekeningnummer (18 tekens)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.