Word lid - Vierstroom

Vierstroom

Leden

Word lid

Lidmaatschap
Vierstroom biedt thuiszorg in de breedste zin van het woord. Van huishoudelijke hulp tot verzorging en verpleging. Wij regelen het.

Onze leden hebben daarbij een streepje voor. Want als lid heeft u niet alleen eenvoudig toegang tot de beste zorg, u profiteert ook van allerlei extra’s. Dank aan het gratis lenen van krukken en 10% korting op producten in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. U ontvangt bovendien hoge kortingen op de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, VGZ, Avéro Achmea en Menzis. Daarmee bespaart u al gauw honderden euro’s per gezin per jaar. Als lid heeft u dat allemaal binnen handbereik.

Lidmaatschapsbedrag
Voor het lidmaatschap van Vierstroom betaalt u in 2017 € 24,75 per jaar. Dit bedrag is op basis van automatische incasso.

Aanmelden
U meldt zich heel makkelijk aan als lid van Vierstroom via onderstaand formulier.

Meer informatie?
Voor meer informatie over het lidmaatschap neemt u contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer
088 0900400 (maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur, lokaal tarief). U kunt ons ook mailen naar ledenservice@vierstroom.nl

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Word lid

  • Aanmelding lidmaatschap

  • Geef uw volledig IBAN-rekeningnummer (18 tekens)
  • *Hierbij geeft u toestemming aan Stichting Contribuanten Vierstroom om in 2017 jaarlijks een incasso-opdracht voor de contributie van het lidmaatschap naar uw bank te sturen. Daarnaast geeft u aan uw bank toestemming om jaarlijks het contributiebedrag af te schrijven van uw rekeningnummer overeenkomstig de opdracht van Stichting Contribuanten Vierstroom. In 2017 betaalt u een contributie van € 24,75 en vanaf januari 2018 betaalt u de dan geldende reguliere contributie. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Tijdens de kennismakingsperiode tot 1 januari 2018 kunt u niet opzeggen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.