Huishoudelijke hulp in Den Haag - Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Direct huishoudelijke hulp nodig? Wij regelen het

Vierstroom Hulp Thuis heeft een contract getekend met de gemeente Den Haag voor het leveren van hulp bij het huishouden. Bent u woonachtig in Den Haag, dan verwelkomen wij u graag als client!

Door gezondheidsredenen of wegens tijdgebrek is er soms behoefte aan (tijdelijk) huishoudelijke hulp in huis.  Dan staan de medewerkers van Vierstroom Hulp Thuis voor u klaar. Niet alleen voor  het schoonmaken van uw huis, maar ook voor het bereiden van een maaltijd en de boodschappen.
Vierstroom Hulp Thuis levert hulp en ondersteuning op basis van Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) indicatie of particulier. Indien u een beroep wilt doen op een WMO indicatie, dan kan u dit aanvragen bij het WMO loket van de gemeente Den Haag.
Vierstroom biedt niet alleen huishoudelijke hulp. U kunt ook lid worden van Vierstroom. Leden van Vierstroom ontvangen een aantrekkelijke korting op de particuliere huidhoudelijke hulp van Vierstroom Hulp Thuis.

Eenmalig aanbod speciaal voor u!

Als u nu de huishoudelijke hulp van Vierstroom Hulp Thuis gaat afnemen, ontvangt u het lidmaatschap van Vierstroom gratis! U betaalt in 2017 geen contributie en bespaart daarmee € 24,75.En al uw gezinsleden profiteren mee, want het lidmaatschap van Vierstroom geldt voor het gehele gezin.

Bel ons op 088-4003200 of stuur een bericht naar info@vierstroomhulpbijhuishouden.nl

Uw voordeel als lid van Vierstroom

Onze leden hebben een streepje voor. Want als lid heeft u niet alleen eenvoudig toegang tot huishoudelijke hulp, u profiteert van allerlei extra’s. Denk aan het gratis lenen van krukken* en 10% korting op de producten in de Vegro Thuiszorgwinkels. Bovendien ontvangt u hoge kortingen op de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, VGZ, Achmea Avéro en Menzis. Daarmee bespaart u al gauw honderden euro’s per gezin per jaar.

Uw voordelen

  • Geen wachtlijsten! Binnen enkele dagen hulp
  • Vaste koppeling client/medewerker
  • U bepaalt wanneer u de hulp ontvangt
  • GRATIS lidmaatschap met vele voordelen
Aanvragen hulp