De voordelen:

Goed geïnformeerd

Als lid van Vierstroom bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en zorgwetten via onze mediakanalen: het Vierstroom magazine dat drie keer per jaar uitkomt, de digitale Vierstroom nieuwsbrief die u twee keer per maand ontvangt, verschillende informatiesessies die wij organiseren over de werking van de zorg, via Mijn Vierstroom, de online omgeving waar u informatie kunt vinden en in contact kunt komen met andere leden en natuurlijk via onze toegewijde ledenconsulenten.

Altijd een passend antwoord

Op uw hulp- en zorgvraag via onze ledenconsulent. U kunt gebruikmaken van onze kennis en expertise. Dit biedt u een hoop gemak en tijdwinst doordat u het niet zelf hoeft uit te zoeken. Of u nu een antwoord op vragen zoekt voor uzelf, uw partner of bijvoorbeeld uw (schoon-)ouders, wij zijn graag uw vangnet voor onverwachte hulp of zorgvragen.

Samen

Een lidmaatschap bij Vierstroom biedt verbondenheid met andere leden, u maakt deel uit van onze community. U kunt deelnemen aan de Vierstroom Ledendag die wij vaak jaarlijks organiseren. We houden informatiesessies over diverse onderwerpen zoals over de werking van de zorg of bijvoorbeeld over levenstestament en erfrecht. Bovendien organiseren we regelmatig dagtochten waaraan u kunt deelnemen.

Profiteren van collectiviteitskorting

Wij bieden u collectiviteitskorting en andere voordelen bij verschillende zorgverzekeraars aan (o.a. VGZ en Zilveren Kruis). U kunt gratis krukken of een rollator lenen (elk gezinslid eenmaal per kalenderjaar, maximaal 13 weken aaneengesloten). U profiteert van korting in Vierstroom Thuiszorgwinkels en op verschillende diensten aan huis, zoals kapper, pedicure, maaltijden en nog veel meer.

Als lid van Vierstroom levert u een waardevolle bijdrage aan goede zorg

Samen zorgen we ervoor dat goede (thuis-)zorg mogelijk blijft want hoe meer leden des te meer voordelen we kunnen realiseren bij onze samenwerkingspartners.

Landelijke samenwerking Vierstroom

De ledenorganisatie van Vierstroom werkt nauw samen met andere ledenorganisaties in het land. Dat zorgt ervoor dat wij met elkaar meer kunnen bereiken, zowel via gezamenlijke inkoop van diensten als ook op het gebied van nieuwe dienstenontwikkeling en kennisverwerving en -uitwisseling.

Inmiddels zijn al meer dan 68.000 huishoudens aangesloten bij Vierstroom. Nog geen lid? Word nu lid van Vierstroom!

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt