De klusservice van Vierstroom kunt u onder andere inhuren voor het schilderen van muren, deuren en kozijnen, laminaat en zeil leggen, het monteren van meubels, het ophangen van lampen, spiegels, schilderijen en het plaatsen van kranen, sloten en deuren. U kunt ook terecht voor buitenschilderwerk en het verplaatsen van zwaar materieel. Wij werken samen met Klusup en SDW-Rotterdam. Als lid van Vierstroom ontvangt u korting op de diensten van de Klusup of SDW-Rotterdam.

Gereedschap

Standaard nemen de klusjesmannen het volgende gereedschap mee: zaag, hamer, rolmaat, nijptang, draadstriptang, schroevendraaiers, steek- en ringsleutels en accuboor met schroefbitten.Staat het benodigde gereedschap voor uw klus er niet tussen? Geef dit dan aan bij aanmelding.

Tevredenheidsgarantie

KlusUp streeft naar een hoge klanttevredenheid. Maar mocht de klus (onverhoopt) niet naar behoren zijn uitgevoerd dan wordt de klus kosteloos opnieuw uitgevoerd. SDW-Rotterdam is een erkend leerbedrijf en beschikt over de volgende certificeringen: Blik op werk.nl en S-bb.nl.

Via Mijn Vierstroom kunt u gebruik maken van de klusservice van Vierstroom. Direct naar klusservice.

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt