Bij Hulp Thuis kun je werken als ondersteuning in de huishouding. Hierbij help je anderen die niet alles meer zelf kunnen. De kern van het werk bestaat uit huishoudelijke taken, zoals schoonmaken en de was doen. Als je wilt bieden we je mogelijkheden om door te ontwikkelen tot hulp met begeleidende taken. We zijn actief in meer dan 17 gemeenten.

Je ondersteunt en begeleidt cliënten die niet alles zelf meer kunnen doen, zodat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Om structuur in het huishouden te krijgen of om dagelijkse activiteiten te plannen. Met vooral huishoudelijke taken, zoals schoonmaken en de was doen. Maar ook met een stukje persoonlijke aandacht. Je bent betrokken; je hebt oog voor de mens. Je signaleert als er meer hulp nodig is, of verwijst cliënten door. 

Je kunt je verder ontwikkelen tot medewerker met begeleidende taken. Ook kun je bij ons aan je toekomst werken, omdat wij dat belangrijk vinden. Dus samen werken we aan een zorgzame samenleving en jouw toekomst.

In het kort, wil jij:
  • huishoudelijke hulp verlenen aan onze cliënten?
  • flexibel werken (of bij vaste cliënten) bij jou in de buurt?
  • graag iets voor een ander betekenen?

Kijk of één van onderstaande functies bij jou past (klik op de link voor meer informatie)!

Direct solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer bij ons! Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en nemen wij snel contact met je op.

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt