Op stap gaan en van het leven genieten met een veilig gevoel. Het kan met personenalarmering. Want hiermee krijgt u altijd snel passende hulp bij een noodsituatie. Een druk op uw draagbare alarmknop is voldoende om hulp in te schakelen. Een zorg minder dus. Voor uzelf en voor de mensen om u heen.

Zo werkt personenalarmering

Bij een noodsituatie is een druk op de knop voldoende. Of u nu thuis bent of op stap, u wordt direct doorgeschakeld met door u gekozen mensen. Familie, mantelzorgers of iemand die bij u in de buurt woont. U kunt direct met hen praten. Deze personen krijgen ook informatie over de locatie waar u op dat moment bent. En als zij uw oproep niet kunnen beantwoorden, neemt de meldkamer uw oproep over. 

Onze ledenconsulenten helpen u graag

Wilt u weten of personenalarmering iets is voor u? En welk abonnement het beste bij u past? Dan kunnen onze ledenconsulenten u helpen. Zij bekijken samen met u alle mogelijkheden en helpen u stap voor stap bij het aanvragen van personenalarmering.

Onze ledenconsulenten zijn voor u bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via  telefoonnummer 088 - 0900 400. Een email sturen kan ook naar ledenservice@vierstroom.nl. De ledenconsulenten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Meer informatie en afsluiten

Wilt u meer informatie over personenalarmering en de diverse abonnementen? Ga dan naar de speciale website daarover. Klik hier voor deze website. 

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt