Wilt u graag zelfstandig thuis blijven wonen, maar u heeft daarvoor ondersteuning in de huishouding nodig? Dan is het mogelijk om dat via de gemeente aan te vragen. De gemeente biedt deze ondersteuning aan via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Heeft u een Wmo-indicatie ontvangen? Dan kunt u huishoudelijke ondersteuning aanvragen bij Vierstroom Hulp Thuis. Het is ook mogelijk dat u een indicatie voor ondersteuning bij het huishouden van uw zorgkantoor heeft ontvangen. Dit gaat via de Wlz (Wet Langdurige Zorg). 

Krijgt u geen Wmo-indicatie van uw gemeente, zorgkantoor of wilt u extra ondersteuning in huis, eenmalig of voor een bepaalde tijd? Dan kunt u ook rechtstreeks huishoudelijke ondersteuning regelen bij Vierstroom Hulp Thuis. Bijvoorbeeld om te helpen bij een grote voorjaarsschoonmaak. Dat betaalt u zelf. U bepaalt zelf hoeveel uur hulp u bij ons inkoopt.

Wilt u zich aanmelden voor particuliere hulp? Dat kan rechtstreeks via Vierstroom Hulp Thuis. Neem contact met ons op via 088-4003200 of info@vierstroomhulpthuis.nl. Wij helpen u graag verder.

Klik hier om huishoudelijke of particuliere hulp aan te vragen

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt