Maak jij het verschil bij Vierstroom Zorg Thuis? Wij bieden de beste zorg bij mensen thuis. Liefdevolle zorg, warme zorg. Mensenwerk. Het zijn de mensen die het verschil maken. Mensen met de juiste kennis en vaardigheden, maar vooral ook met het hart op de juiste plaats. 

Past dit bij jou?

Wij verlenen onze zorg vanuit de overtuiging dat eigen regie en zelfredzaamheid voor onze clienten leiden tot een betekenisvoller en gelukkiger leven. Daar zetten we op in. Daarbij geloven we dat we met technologie de wereld van onze cliënten kunnen vergroten en richten ons daarom op de inzet van de meest passende en innovatieve hulpmiddelen,  als onderdeel van betekenisvolle zorg.  We dagen onszelf uit om grenzen te verleggen en oplossingen te vinden voor de vragen van vandaag en de zorg van morgen. Wat denk jij: past dit bij jou? Maak jij het verschil?  

Ons werkgebied

Als verzorgende en verpleegkundige kun je bij Vierstroom Zorg Thuis direct aan de slag in vrijwel ons hele werkgebied: van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Daarnaast hebben we ook in andere functies interessante vacatures. Staat er geen vacature in de regio van je voorkeur? Laat het ons weten, we gaan dan samen met jou de mogelijkheden bekijken. Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Benieuwd waar onze wijkteams actief zijn? Klik hier.  

Onze vacatures

Verpleegkundige: 
Verzorgende 3IG
Overige vacatures:
Stagiaire: 

Wil jij:

  • Professionele wijkverpleegkundige zorg bieden vanuit een hecht en zelfstandig team?
  • Elke dag afwisselend werk met interessante technische handelingen en  ruimte voor  jouw ideeën?
  • Veel mogelijkheden voor training en opleiding?
  • Verbreding en verdieping in je werk door het vervullen van een teamtaak?
  • Werken in een organisatie die continu in beweging is en innovatie in de zorg belangrijk vindt?

We bieden je korte of langere diensten en de omvang van het contract passen we aan jouw wensen aan.

Heb je vragen over een vacature of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Vierstroom Zorg Thuis. Neem dan contact op met Andy van Berkel via telefoonnummer: 088 0444 888 of mail naar werving@vierstroomzorgthuis.nl.

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Beste werkgever 2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt