De Medido is een klein kastje dat u ontvangt via Vierstroom. Uw apotheek verpakt uw medicijnen in aparte zakjes op een rol. Voor ieder moment van de dag waarop u een of meer medicijnen moet innemen een apart zakje. Onze medewerker plaatst wekelijks de medicijnrol in de Medido.

De Medido geeft u een seintje wanneer het tijd is om uw medicijnen te gebruiken. Zodra u hierop reageert, komen de juiste medicijnen uit het apparaat. De Medido opent automatisch de verpakking voor u.  Als u van huis gaat, kunt u vooraf met één druk op de knop de juiste medicijnen uit de Medido laten komen. U neemt deze medicijnen mee en neemt ze op het juiste tijdstip in. Omdat de Medido ‘weet’ dat u de medicatie meeneemt, wordt op het juiste tijdstip van inname geen melding gedaan. Als u niet de medicijnen uit de Medido neemt, dan krijgt de wijkverpleging een berichtje. Zij nemen dan even contact met u op om te kijken hoe ze u kunnen helpen.

Denkt u dat de Medido u kan helpen? Bespreek dit dan eerst met de verpleegkundige. De Medido kan dan voor u aangevraagd worden. Daaraan zijn geen kosten verbonden.

Wilt u de Medido medicijndispencer aanvragen. Of wilt u meer informatie of hulp bij medicijnen? Vul dan onderstaand formulier in. De wijkverpleegkundige van Vierstroom Zorg Thuis neemt contact met u op. U kunt ook bellen naar 088 0444 888 (tijdens kantooruren).

Formulier

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt