Vierstroom

Over ons

Koffie/thee uurtje met robot iPal!

In Vierstroom Magazine winter 2019 leest u het interview met Katja Westgeest, directeur Vierstroom Ledenservice, en Richard Kuijpers, directeur van Smartrobot.solutions. In dit interview doet Katja een oproep aan de leden van Vierstroom om zich aan te melden bij Vierstroom Ledenservice voor een koffie/thee uurtje met robot iPAL. Met deze actie wil Vierstroom Ledenservice haar leden kennis laten maken met robots en wat die zouden kunnen betekenen (als maatje) in de thuissituatie.

Robot iPal komt een uur op bezoek bij de leden. Tijdens dat uur kunnen leden vragen stellen aan iPal en iPal zal ook vragen stellen aan de leden. Daarnaast kunnen leden hun favoriete muziek afspelen via iPal en dansen met iPal. Het uur wordt afgesloten met een korte evaluatie.

Vrijdag 8 maart ging robot iPal voor het eerst op bezoek bij een lid van Vierstroom, meneer De Groot uit Bodegraven. Meneer De Groot is al jaren lid van Vierstroom en heeft altijd veel interesse in de nieuwste technologieën. Daarom ook zijn aanmelding voor het koffie/thee uurtje met robot iPal. “Ik zie in de toekomst veel mogelijkheden met een robot,” zegt meneer De Groot, “bijvoorbeeld als ondersteuning bij mensen met een spierziekte. De robot kan hen ondersteunen bij bewegingsoefeningen.” Verder spreekt de heer De Groot zijn hoop uit dat de mogelijkheden van de robot zich verder ontwikkelen op het gebied van spraak eventueel met de inbreng van een spraakassistent zoals Google Assistant, Siri of Amazon Alexa.

Wilt u ook dat robot iPal bij u op de koffie komt? Meldt u dan nu aan via Vierstroom Ledenservice telefoonnummer 088 – 0900 400 of stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *