Vierstroom

Leden

Belastinghulp aan huis

De belastingaangifte is voor velen een jaarlijks terugkerende zorg. Of u nu een eenpersoonshuishouden heeft in een huurhuis of een eigen bedrijf met een koophuis: iedereen wil dat de aangifte goed wordt geregeld.

Vierstroom werkt voor de dienst Belastinghulp aan huis samen met Rowen Advies en Finèz Administratie.

Rowen Advies

Rowen Advies is gespecialiseerd in belastingaangiftes. Ook voor ingewikkelde zaken, waarbij goed gekeken moet worden naar aanvullende aftrekmogelijkheden voor extra financieel voordeel. Rowen Advies beschikt over een open verbinding met de Belastingsdienst. U heeft voor de belastingaangifte geen digiD nodig.
Rowen advies is gespecialiseerd in o.a. Vennootschapsbelasting, omzetbelasting, erfbelasting en diverse toeslagen.
De adviseurs van Rowen komen in het hele werkgebied van Vierstroom.

Tarief

De kosten voor de aangifte inkomstenbelasting standaard bij Rowen Advies is  € 85,-. Voor een gezamenlijke aangifte betaalt u € 90,-.

Finèz Administratie

Finèz Administratie kan voor u de meer eenvoudige belastingaangifte (incl. huur- en zorgtoeslag) verzorgen. Voor de aangifte via Finèz Administratie dient u wel over een eigen digiD te beschikken. Indien deze niet aanwezig is, kan Finèz Administratie u helpen bij het aanvragen.

N.B. de dienstverlening van Finez Administratie bestrijkt een deel van het werkgebied van Vierstroom:
Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Bodegraven, Driebruggen, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan den Lek, Lekkerkerk, Linschoten, Montfoort, Ouderkerk aan den IJssel, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Waarder, Woerden en Zegveld.
De verwachting is dat vanaf het najaar 2018 voor het hele verzorgingsgebied deze dienstverlening weer aangeboden kan worden.

Tarief

De kosten voor de aangifte inkomstenbelasting bij Finèz Administratie  is voor de standaardaangifte € 55,-. Voor een gezamenlijke aangifte betaalt u € 80,-.

Vragen?

Heeft u vragen over het stap voor stap verdwijnen van de blauwe envelop of overige vragen over belastingaangifte en/of toeslagen? Of wilt u zich aanmelden voor de belastinghulp aan huis? Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via 088-0900400 of vul het formulier in dat u vindt onder de knop ‘nu aanmelden’.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Aanvraag formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Handig voor thuis

 • Gerust-stellend

  Testament en Levenstestament aan huis

  Lees meer
 • 1e advies-gesprek gratis

  Nalatenschapservice

  Lees meer
Meer aanbiedingen