Vierstroom

Leden

Coaching gezond gewicht

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen.  

Volgens de  methode van Puur Gezond gaat het allemaal om écht eten’. ‘Pure, eerlijke producten die u verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. De methode is gebaseerd op de boeken “Puur Gezond! Slank in 8 stappen”  en “Puur Gezond! 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht” van diëtist Karine Hoenderdos als inspiratiebron.

Bij de methode van ‘Puur Gezond’ wordt niet in één keer uw eetpatroon omgegooid. Iedere week gaat u één nieuwe uitdaging aan die u toepast in uw dagelijkse leven. Stap voor stap veranderen uw eetgewoonten en verlegt u de focus naar ontspanning en beweging. Binnen no time eet u gezonder, lekkerder en raakt u uw overtollige kilo’s kwijt. Terwijl het u nauwelijks meer tijd kost.

Na het afvallen begint echter voor velen pas de moeilijkheid. De kans blijft aanwezig om langzaam in het oude patroon terug te vallen. Ongemerkt komen er steeds wat grammetjes bij. Ook hierin voorziet de methode Puur Gezond met de 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht.

Voor de coachingstrajecten Gezond Gewicht werkt Vierstroom samen met De Jager Vitaliteit. U kunt kiezen voor individuele begeleiding maar ook voor een eenmalige voedingscheck. Voor alle trajecten geldt dat de gesprekken ook aan huis of online kunnen afgenomen worden.

Voedingscheck

Als u wilt weten of u gezond eet, voldoende mineralen en vitamines binnenkrijgt? Dan is de eenmalige voedingscheck misschien wel wat voor u.

Na de telefonische intake wordt u verzocht om een voedingsdagboek bij te houden en een lijst in te vullen om meer te weten of u als persoon. In het dagboek houdt u precies bij hoeveel u op een dag eet. Welke producten u kiest en hoeveel u beweegt gedurende de dag. Aan de hand van uw ingevulde gegevens wordt vastgesteld of u voldoende groente, fruit, vezels, zuivel, vet, koolhydraten binnen krijgt. Of juist te veel. Tijdens het persoonlijke adviesgesprek van 1 uur ontvangt een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. Tevens ontvangt u een voorbeeldmenu dat u direct kunt gebruiken.

Coachingstraject “Puur Gezond! Slank in acht stappen”

U leert om stapsgewijs kleine aanpassingen in uw voedings-, eet- en beweegpatroon te bewerkstelligen. Een gezondere leefstijl met aandacht voor gezonde voeding en voldoende beweging met als resultaat een gezond gewicht.

Het  traject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • persoonlijk intakegesprek van 60 minuten
 • boek “Puur Gezond! Slank in 8 stappen”
 • 8 consulten van 30 minuten
 • 60 minuten extra begeleiding
 • e-mailservice (binnen 48 uur reactie)

Coachingstraject “Puur Gezond! 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht”

Bent u op gewicht? En wil t u dit blijven? Dan is dit traject misschien iets voor u. Samen met De Jager gaat u preventief aan de slag met een voedingsdagboek. U krijgt u meer inzicht in uw voedingspatronen waardoor het makkelijk wordt om op gewicht te blijven.

Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • persoonlijke intake of een update gesprek van 60 minuten
 • boek van ‘Puur Gezond! 7 inzichten blijvend goed gewicht”
 • 8 consulten van 30 minuten
 • e-mailservice (binnen 48 uur reactie

Tarieven

Voedingscheck € 94,50 € 105,00
Traject “Puur Gezond! In 8 stappen! € 328,50 € 365,00
Traject “Puur Gezond! Gezonde Inzichten voor een blijvend goed gewicht” € 265,95 € 295,50
Bijkomende kosten voor consult aan huis
Woerden € 2,50
20 km vanaf Woerden € 5,00
21-40 km vanaf Woerden € 7,50

NB. De coaching wordt verzorgd door Linda de Jager van  De Jager Vitaliteit. Zij is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtingsconsulenten Nederland. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van het coachingstraject. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding of neem contact op de Vierstroom Heilbron Advieslijn op 088-1210204.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Aanmeldformulier Coaching Gezond gewicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen