Vierstroom

Leden

College over Robotisering

Technologie is in ons dagelijks leven overal om ons heen. We gebruiken computers, internet, mobieltjes en plastic geld. Ook lezen we steeds meer over robots die ingezet kunnen worden om ons van dienst te zijn. De wereld van robots komt steeds dichterbij. Maar in hoeverre worden robots nu al ingezet in bedrijven, op scholen en in de zorg?
Richard Kuijpers, directeur van Smartrobot.solutions, vertelt honderduit over technologische robotontwikkelingen en hoe hij die vertaalt naar praktische toepassingen voor organisaties. In het Vierstroom magazine leest u een interview met Richard en directeur Vierstroom Ledenservice, Katja Westgeest.

Ons aanbod

U kunt een college van Richard Kuijpers over robotisering op donderdag 4 april in Gouda bijwonen.  De inloop is vanaf 13.30 uur. U wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee. Na het college is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan Richard Kuijpers en kunt u de diverse robots die hij meeneemt van dichtbij bekijken.

Uw voordeel

De bijeenkomst is exclusief en gratis voor leden van Vierstroom. U dient zich van te voren aan te melden.

Meld u aan

Meld u aan via 088 0900 400 of Ledenservice@vierstroom.nl U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden, rechts op deze pagina.

Let op: vol = vol!

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen  die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanmelding college over robotisering

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.