Vierstroom

Leden

Cursus EHBO aan (klein)kinderen herhaling

Heeft u al eerder een cursus EHBO aan (klein)kinderen gevolgd dan is raadzaam om jaarlijks uw kennis op te frissen en praktijkoefeningen te doen.

Om die reden biedt Vierstroom in samenwerking met Vivere Trainingen u de mogelijkheid om een herhalingscursus aan (klein)kinderen te volgen. Bij de herhalingscursus kunt u kiezen uit 1 of 2 lesdelen.

N.B. De cursussen gaan door bij acht of meer aanmeldingen.

Cursusaanbod 2019

EHBO Kinderen – Herhaling

  • Datum: zaterdag 12 oktober 2019
    Tijd:       08.30-13.00 uur
    Kosten:  € 57,50

 

Vergoeding via uw zorgverzekering
Vivere Trainingen is NIKTA* gecertificeerd.Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

*NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten NHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-IS/IEC 17024.

Trainingslocatie
Ridder van Catsweg 65, 2805 AH Gouda (naast het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de button ‘Nu aanmelden’ in het roze blok rechts op deze pagina. Of door te bellen naar Vierstroom Ledenservice via 088-0900400.

 

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Cursus EHBO aan (klein)kinderen herhaling

  • Aanmelding cursus EHBO aan (klein)kinderen herhaling

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer goed geinformeerd

Meer informatie