Vierstroom

Leden

Cursus EHBO aan volwassenen

De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. Maar ook in het verkeer gebeuren dagelijks ongelukken. U kunt het verschil op leven en dood maken door een volledige cursus EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) te volgen.

Ons aanbod

Door het volgen van de cursus EHBO aan volwassenen krijgt u het zelfvertrouwen in iedere situatie op de juiste manier te handelen. De EHBO cursus wordt volgens de EFR (Emergency First Responce) richtlijnen gegeven. De cursus EHBO is één dag van 8.30 uur tot 17.00 uur, waarin onder andere de volgende onderwerpen aan de orde komen:

 • het stelpen van ernstige bloedingen
 • het aanbrengen van verband
 • het spalken bij kneuzingen en botbreuken
 • omgaan met rugletsel
 • handelen bij een shock
 • handelen bij verslikking en verstikking
 • reanimeren

De cursus wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs van Vivere Trainingen en bestaat voor een deel uit theorie, maar voornamelijk uit praktijkoefeningen. Zo oefent u alle vaardigheden om adequaat EHBO te kunnen verlenen. Om uw kennis up-to-date te houden kunt u ook een herhalingscursus volgen.

De cursus gaat door bij acht of meer aanmeldingen. Mocht u, nadat u zich aangemeld heeft, onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u de cursus altijd inhalen. Materialen, zoals boeken (€ 19,50) worden bij de EHBO cursus ten alle tijden in rekening gebracht.

Cursusdata

Datum: zaterdag 31 augustus 2019
Tijd:      08.30-17.00 uur

Trainingslocatie

Het adres van de trainingslocatie is:

Ridder van Catsweg 65, 2805 AH Gouda
(in de buurt van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda)

Vergoeding via uw zorgverzekering

Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.


Uw voordeel

U betaalt voor de cursus € 99,00. In dit bedrag zijn de kosten voor uw leerboek (€ 19,50) opgenomen. Certificering van deze cursus (is niet verplicht) verloopt via NIKTA. De kosten hiervoor bedragen € 35,-. Dit is inclusief een verplichte E-learning module. NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten NHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-IS/IEC 17024.

 

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via de button ‘Nu aanmelden’ in het roze blok rechts op deze pagina, of door contact op te nemen met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900400 (lokaal tarief).

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Cursus EHBO Volwassene

 • Aanmelding cursus EHBO Volwassene

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Goed geinformeerd

 • Slechts € 42,50

  Cursus Reanimatie&AED

  Lees meer
 • 75% korting

  Cursus power course dementie

  Lees meer
 • Gratis cursus-boek

  Cursus EHBO aan (klein)kinderen

  Lees meer
Meer aanbiedingen