Vierstroom

Leden

Cursus Reanimatie&AED aan volwassenen en kinderen

Reanimeren en de AED gebruiken, is bij volwassenen anders dan bij kinderen. Tijdens deze nieuwe cursus leert u hoe u volwassenen als kinderen kunt reanimeren, inclusief het gebruik van de AED. Onderdeel van deze cursus is een verplichte e-learning module.

Ons aanbod

De cursus Reanimatie&AED wordt verzorgd door Vivere Trainingen (voorheen Groene Hart Ziekenhuis). Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
·         een hartinfarct herkennen
·         het slachtoffer in een stabiele zijligging neerleggen
·         omgaan met een bewusteloos slachtoffer
·         reanimeren (borstcompressies geven en beademen)
·         een AED  gebruiken (automatische externe defibrillator)

De groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers. Tijdens de cursus leert u de theorie, maar gaat u vooral aan de slag met praktijkoefeningen. De reanimatiecursussen worden gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) De instructeurs zijn volledig NRR-gecertificeerd.

Cursusdatum
Dit jaar vindt er nog een cursus Reanimatie&AED aan volwassenen en kinderen plaats. Deze bestaat uit 2 lesdelen.

Maandag 8 en 15 oktober 2019 van 18.30 tot 21.30 uur.

Locatie
De cursussen vindt plaats op de Ridder van Catsweg 65, 2805 AH Gouda (naast het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda). De data vindt u hieronder. Kunt u er op een bepaalde dag onverhoopt toch niet bij zijn, dan mag u de cursus altijd op een andere dag inhalen.

Uw voordeel

U betaalt voor deze cursus: € 65,-.  Onderdeel van deze cursus is een verplichte e-learning module. De kosten bedragen € 35,- en komen bovenop het cursusbedrag.

Vergoeding via uw zorgverzekering
Vivere Trainingen is NIKTA* gecertificeerd. Door deze certificering valt de cursus onder de vergoedingen van de zorgverzekeringsmaatschappijen. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar deze cursus. Dit hangt af van uw polis en uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

*NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (Eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISI/IEC 17024.

Meld u aan

Meld u aan voor de cursus via 088 0900 400 of Ledenservice@vierstroom.nl. U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom en de diensten en activiteiten die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Aanmelden cursus Reanimatie&AED aan volwassenen en kinderen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer goed geinformeerd

Meer informatie

Meer goed geinformeerd

 • Speciaal voor leden

  Cursus Reanimatie&AED herhaling

  Lees meer
 • Slechts € 42,50

  Cursus Reanimatie&AED

  Lees meer
Meer aanbiedingen