Vierstroom

Leden

De slimme heupairbag

De heupairbag van Wolk is sinds 2018 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. En nu ook beschikbaar voor u als lid van Vierstroom. Deze heupairbag zorgt voor een zachte landing als u valt.

Ons aanbod

U beweegt met deze heupbescherming met airbags vrij en zeker. Wolk is een dunne, lichtgewicht band die onder uw kleding op de heup kan dragen. Bij een val blaast de airbag zich razendsnel op en zijn uw heupen goed beschermd. Bovendien kan Wolk verbonden worden met een smartphone-app die desgewenst bij een val een sms stuurt naar een door uzelf ingesteld telefoonnummer. Dat betekent dat u veilig op pad kunt. U draagt de Wolk onzichtbaar en comfortabel onder uw kleding.

Uw voordeel

U ontvangt 10% korting op de heupairbag van Wolk. U betaalt € 495 (in plaats van € 549). Mocht de wolk u niet bevallen, dan kunt u de wolk binnen 1 maand na aankoop terugsturen. U krijgt uw aankoopbedrag teruggestort. Deze aanbieding is geldig tot en met 1 mei 2019.

Meld u aan

Neem contact op voor meer informatie of voor de aankoop van de wolk met Vierstroom Ledenservice via 088 0900 400 of  ledenservice@vierstroom.nl. U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader aangeboden worden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag heupairbag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.