Vierstroom

Leden

Fitness

Iedereen weet dat fitness gezond is, dat hoeven wij u niet uit te leggen.  Vierstroom wil fitness stimuleren door het nóg leuker te maken. U krijgt namelijk door onze samenwerking met BedrijfsFitnessOnline een korting op uw abonnementsgeld bij veel sportscholen bij u in de buurt! Naast bekende fitnessketens zijn ook losse sportscholen, zoals MutliSportCard aangesloten.

Aanbod

Via BedrijfsFitnessOnline kunt u naast fitness ook verschillende andere sporten met korting beoefenen.  Klik hier voor het aanbod in onze regio van BedrijfsFitnessOnline.

Uw voordeel

Zowel u als uw gezinsleden kunnen tegen gereduceerde tarieven sporten in één van de aangesloten fitnessketens van BedrijfsFitnessOnline. Uw korting kan oplopen tot ruim 16%!

Meld u aan

Meld u dan direct aan bij BedrijfsFitnessOnline. Sport u al bij één van de aangesloten sportscholen? Meld u dan aan als bestaand lid en uw abonnement wordt omgezet naar het voordeligere tarief!

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen