Vierstroom

Leden

Fitness

Iedereen weet dat fitness gezond is, dat hoeven wij u niet uit te leggen.  Vierstroom wil fitness stimuleren door het nóg leuker te maken. U krijgt namelijk door onze samenwerking met BedrijfsFitnessOnline een korting op uw abonnementsgeld bij veel sportscholen bij u in de buurt! Nieuw bij BedrijfsFitnessOnline: bootcamp en zwemmen.

Waar kan ik terecht?
Voor fitness en het overige aanbod werkt Vierstroom samen met BedrijfsFitnessOnline. Hun fitnessaanbod is gevarieerd en vindt u in heel Nederland. Klik hier voor het aanbod in onze regio van BedrijfsFitnessOnline.

Wat kost het?
Zowel u als uw gezinsleden kunnen tegen gereduceerde tarieven sporten in één van de aangesloten fitnessketens van BedrijfsFitnessOnline. Uw korting kan oplopen tot ruim 16%!

Hoe meld ik me aan?
Enthousiast? Meld u dan direct aan bij BedrijfsFitnessOnline. Sport u al bij één van de aangesloten sportscholen? Meld u dan aan als bestaand lid en uw abonnement wordt omgezet naar het voordeligere tarief!

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen