Vierstroom

Leden

Hulp voor erfgenamen

Wanneer iemand overlijdt komt er veel tegelijk op de erfgenamen* af. Met name na de uitvaart moeten voor de afwikkeling van de nalatenschap duizend-en-één financiële en praktische zaken worden geregeld. Dit is arbeidsintensief en niet zonder risico. Veel mensen zien hier tegenop.

Ook bij (naderende) wilsonbekwaamheid is er sprake van een soort nalatenschap en moet er veel worden geregeld. Zoals het op orde houden van de financiën en natuurlijk het regelen van de noodzakelijke zorg. Op termijn komen daarbij vaak ook verhuizing en ondersteuning in de laatste levensfase aan de orde.

Hereditas kan de betrokkenen naar wens ondersteunen. Als onpartijdige specialist neemt Hereditas hen werk en zorgen uit handen.

* Met ‘erfgenamen’ wordt bedoeld de direct betrokkenen na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid als gevolg van ziekte of een ongeval.

Ons aanbod

Hereditas helpt u bij:

  1. de afwikkeling van de nalatenschap, deels of volledig. Als uw executeur of ondersteunend. Desgewenst coördineert Hereditas de uitvaart.
  2. bij wilsonbekwaamheid het op orde houden van de financiën en het organiseren van de zorg die u nodig heeft. Als uw (medisch) gevolmachtigde of ondersteunend.

Vertrouwd en persoonlijk

Hereditas hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Dit kan telefonisch maar indien noodzakelijk komt de consulent van Hereditas op afspraak bij u thuis langs voor een vrijblijvend gesprek (max. 1 uur).

NB: wilt u meer weten over onze de mogelijkheden voor het opstellen van een testament of levenstestament met benoeming van een executeur of (medisch) gevolmachtigde? Klik dan hier.

Uw voordeel

  • het eerste gesprek is kosteloos voor Vierstroom-leden en geheel vrijblijvend
  • hulp aan nabestaanden bij diverse zaken na de uitvaart of ter ondersteuning (op basis van een offerte met een korting van € 5,- op het normale uurtarief)
  • ondersteuning bij wilsonbekwaamheid, financieel-administratief en/of medisch (op basis van een offerte met een korting van € 5,- op het normale uurtarief)

Meld u aan

Maak een afspraak en neem contact op met Vierstroom Ledenservice via 088 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl

U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen  die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag informatie over Hulp voor erfgenamen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.