Vierstroom

Leden

Hulp voor erfgenamen

Iedereen laat iets na: na zijn of haar overlijden maar ook al bij mogelijke wilsonbekwaamheid. Dat kunnen bezittingen zijn maar ook een (ongewenste) situatie. Vaak moeten geliefden, naasten of betrokkenen dan onvoorbereid vele administratieve en praktische zaken regelen. Zoals verzekeringen, (erf)belasting en het informeren van organisaties. Of het regelen van de juiste zorg of administratieve ondersteuning. Dit is soms best moeilijk en niet iedereen kan of wil dat graag doen. Soms is er zelfs helemaal niemand die u kent beschikbaar……..

Hereditas kan hierbij helpen. Wij ontzorgen senioren, hun geliefden en nabestaanden met raad en daad na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid. Zoals met:

1. de afwikkeling van de nalatenschap, deels of volledig. Als uw executeur of ondersteunend. Desgewenst coördineren we ook de uitvaart.
2. het bij wilsonbekwaamheid op orde houden van de financiën en het organiseren van de zorg die u nodig heeft. Als uw (medisch) gevolmachtigde of ondersteunend.

NB: wilt u meer weten over onze de mogelijkheden voor het opstellen van een testament of levenstestament met benoeming van een executeur of (medisch) gevolmachtigde? Klik dan hier.

Ledenvoordeel en kosten

• het eerste gesprek is kosteloos voor Vierstroom-leden en geheel vrijblijvend
• hulp aan nabestaanden bij diverse zaken na de uitvaart of ter ondersteuning (op basis van een offerte met een korting van € 5,- op het normale uurtarief)
• ondersteuning bij wilsonbekwaamheid, financieel-administratief en/of medisch (op basis van een offerte met een korting van € 5,- op het normale uurtarief)

Informatie en afspraak

Hereditas hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Dit kan telefonisch maar indien noodzakelijk komen we hiervoor op afspraak ook graag bij u thuis langs voor een vrijblijvend gesprek (van max. 1 uur). U kunt hiervoor contact opnemen met de Vierstroom ledenservice per telefoon  op 088 – 0900 400 of een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl

* Met “erfgenamen” bedoelen wij hier ook zij die direct betrokken zijn of worden bij de (leef)situatie van een persoon als gevolg van zijn of haar wilsonbekwaamheid.

  • Aanvraag informatie over Hulp voor erfgenamen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.