Vierstroom

Leden

Begeleide individuele reizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u aan het juiste adres. Vierstroom werkt namelijk samen met MundoRado Reizen, specialist in aangepaste vakanties.

Reist u het liefste met uw eigen gezin of eigen groep in plaats van met een begeleide groepsreis? Onder de naam “Reizen op maat” (alle leeftijden) biedt MundoRado Reizen alle bestemmingen van de begeleide groepsreizen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen. U bepaalt dan zelf wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft. MundoRado Reizen maakt graag een offerte voor u, afgestemd op uw wensen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 of stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl

Ledenvoordeel
Leden van Vierstroom ontvangen € 50,- korting per persoon per geboekte reis.

Reist u liever met een groep, klik dan hier voor de begeleide groepsreizen via MundoRado Reizen.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

 • Aanvraag informatie begeleide individuele groepsreizen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Erop uit

 • € 50,- korting

  Begeleide individuele reizen

  Lees meer
 • 1 jaar gratis

  Servicepakket bij aanschaf van een nieuwe fiets of E-bike

  Lees meer
Meer aanbiedingen