Vierstroom

Leden

Inspiratiesessie Gezond Eten op donderdag 21 maart 2019

Een gezonde levensstijl is uw beste medicijn. Daarom organiseert Vierstroom in samenwerking met FoodFirst Network de inspiratiesessie Gezond Eten in Zoetermeer. De sessie is gratis voor leden van Vierstroom.

De inspiratiesessie vindt plaats bij Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12 in Zoetermeer van 15.00 tot 16.30 uur. Graag ontvangen wij u vanaf 14.30 uur met een gratis drankje.

Tijdens de sessie gaat Jan Dekker, managing director FoodFirst Network, op de vraag in wat u zelf kunt doen om nog beter in uw vel te zitten. Wat is een gezonde levensstijl? Wat past daarbij? Ook als u diabetes type 1 & 2 heeft, de wens heeft om af te vallen, of last heeft van een hoge of een lage  bloeddruk of andere chronische aandoeningen is de sessie een aanrader.

FoodFirst Network

Aan het team van FoodFirst Network zijn diverse experts verbonden, zoals artsen, voedingsdeskundigen, diëtisten, psychologen en leefstijlexperts. Aan het netwerk is ook TV-kok Rudolph van Veen verbonden. Hij verzorgt regelmatig kookworkshops voor members die aangesloten zijn bij het FoodFirst Network. Het netwerk is het eerste volledig reclamevrije foodplatform van Nederland. Zie voor meer informatie www.foodfirstnetwork.nl

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden door op de Aanmelden-knop in het roze blok rechts op deze pagina te klikken. Of bel Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 of stuur een e-mail naar Ledenservice@vierstroom.nl Wilt u daarbij vermelden met hoeveel personen u de inspiratiesessie wilt bijwonen.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

Inspiratiesessie Gezond eten

  • Aanmelden voor de inspiratiesessie Gezond Eten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog meer aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen