Vierstroom

Leden

Inspiratiesessie Gezond Eten

Een gezonde levensstijl is uw beste medicijn. Daarom organiseert Vierstroom in samenwerking met FoodFirst Network de inspiratiesessie Gezond Eten op 29 augustus 2019 in Gouda.

Ons aanbod

Tijdens de sessie gaat Jan Dekker, managing director FoodFirst Network, op de vraag in wat u zelf kunt doen om nog beter in uw vel te zitten. Wat is een gezonde levensstijl? Wat past daarbij? Ook als u diabetes type 1 & 2 heeft, de wens heeft om af te vallen, of last heeft van een hoge of een lage  bloeddruk of andere chronische aandoeningen is de sessie een aanrader.

FoodFirst Network
Aan het team van FoodFirst Network zijn diverse experts verbonden, zoals artsen, voedingsdeskundigen, diëtisten, psychologen en leefstijlexperts. Aan het netwerk is ook TV-kok Rudolph van Veen verbonden. Hij verzorgt regelmatig kookworkshops voor members die aangesloten zijn bij het FoodFirst Network. Het netwerk is het eerste volledig reclamevrije foodplatform van Nederland. Zie voor meer informatie www.foodfirstnetwork.nl

Uw voordeel

De sessie is gratis voor leden van Vierstroom.

Locatie

De inspiratiesessie vindt plaats in de congreszaal van het Driestar College in Gouda van 14.00 tot 15.30 uur. Graag ontvangen wij u vanaf 13.30 uur met een gratis drankje. De locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer en met de auto (gratis parkeren).

Adres

Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD  GOUDA (route of routeplanner)

 

Meld u aan

Woon deze inspiratiessessie bij en meld u aan via 088 090 400 of Ledenservice@vierstroom.nl Wilt u bij aanmelding aangeven met hoeveel personen u de inspiratiessesie bijwoont? U kunt zich ook aanmelden via de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanmelden voor de inspiratiesessie Gezond Eten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog meer aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen