Vierstroom

Leden

Inspiratiesessie Gezond Eten

Een gezonde levensstijl is uw beste medicijn. Daarom organiseert Vierstroom in samenwerking met FoodFirst Network de inspiratiesessie Gezond Eten op 29 augustus 2019 in Gouda.

Ons aanbod

Tijdens de sessie gaat Jan Dekker, managing director FoodFirst Network, op de vraag in wat u zelf kunt doen om nog beter in uw vel te zitten. Wat is een gezonde levensstijl? Wat past daarbij? Ook als u diabetes type 1 & 2 heeft, de wens heeft om af te vallen, of last heeft van een hoge of een lage  bloeddruk of andere chronische aandoeningen is de sessie een aanrader.

FoodFirst Network
Aan het team van FoodFirst Network zijn diverse experts verbonden, zoals artsen, voedingsdeskundigen, diëtisten, psychologen en leefstijlexperts. Aan het netwerk is ook TV-kok Rudolph van Veen verbonden. Hij verzorgt regelmatig kookworkshops voor members die aangesloten zijn bij het FoodFirst Network. Het netwerk is het eerste volledig reclamevrije foodplatform van Nederland. Voor meer informatie over FoodFirst Network klik hier.

Interview Vierstroom Magazine
Eten, bewegen, slapen, ontspannen: het zijn de vier pijlers voor een goede gezondheid. “Maar food first:
het begint allemaal met gezond eten”, zegt Jan Dekker, oprichter van leefstijlplatform FoodFirst Network.
Katja Westgeest, directeur Vierstroom Ledenservice, ging met hem in gesprek voor het Vierstroom Magazine. Klik hier het interview!

Uw voordeel

De sessie is gratis voor leden van Vierstroom.

Locatie
De inspiratiesessie vindt plaats in de congreszaal van het Driestar College in Gouda van 14.00 tot 15.30 uur. Graag ontvangen wij u vanaf 13.30 uur met een gratis drankje. De locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer en met de auto (gratis parkeren).

Adres
Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD  GOUDA (route of routeplanner)

Meld u aan

Kom naar deze inspiratiessessie bij en meld u aan via 088 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl
Wilt u bij uw aanmelding aangeven met hoeveel personen u naar de inspiratiesessie komt? U kunt zich ook aanmelden via de button ‘Nu aanmelden’ rechts op deze pagina.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanmelden voor de inspiratiesessie Gezond Eten in Gouda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.