Vierstroom

Leden

Kerstdagtocht Essen (Duitsland) – 12 december 2019

Reis mee met de kerstdagtocht naar het mooie Essen en geniet van één van de bekendste kerstmarkten in Duitsland. Van der Valk Vakanties organiseert op 12 december deze gezellige kerstdagtocht.

Ons aanbod

Diverse opstapplaatsen
Per touringcar kunt u vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel naar Essen reizen, waar u omstreeks 11.30 uur aankomt. Per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers.

Programma
Bij aankomst in Essen kunt u de kerstmarkt op eigen gelegenheid bezoeken. Deze kerstmarkt wordt in 2019 voor de 45ste keer georganiseerd. Op het Willy-Brandt-Platz, de Rathenaustrasse en het Kennedyplein vindt u ongeveer 250 kraampjes boordevol traditionele kerstcadeaus, specialiteiten en snuisterijen. De markthandelaren komen van heinde en verre om hun handelswaar aan te prijzen, zoals houtsnijwerk uit Tirol en zilveren sierraden uit Thailand.

Om 15.15 uur staat de touringcar weer voor u klaar voor de terugreis. Onderweg geniet u van een heerlijk afscheidsdiner in een Van der Valk Hotel. Na het diner brengt de touringcar u terug naar uw opstapplaats!

Minder goed ter been?
De kerstdagtocht Essen is niet geschikt voor leden die minder goed ter been zijn vanwege de afstand van het busstation naar de kerstmarkt in Essen.  Om die reden kunnen leden die gebruikmaken van een rolstoel niet  met deze dagtocht mee. Maakt u gebruik van een rollator en wilt u mee met deze dagtocht, dan dient u dit bij de aanmelding te vermelden. In dat geval dient u zelf voor een goede begeleiding te zorgen tijdens de gehele dag. De begeleider dient zich dan ook aan te melden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen.

Uw voordeel

U betaalt de speciale prijs van € 55,- per persoon, in plaats van € 70 per persoon. Deze prijs is inclusief het busvervoer en het diner. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 december 2019, betalen geen reserveringskosten (€ 5 per persoon). Bent u geen lid van Vierstroom dan betaalt u € 70 per persoon. Dit bedrag is inclusief € 5 reserveringskosten.

Meld u aan

Reis met ons mee en neem contact op met Vierstroom Ledenservice via 088 – 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina. Wilt u meerdere personen aanmelden, bel dan met Vierstroom Ledenservice.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanmelding voor de kerstdagtocht Essen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.