Vierstroom

Leden

Kerstdagtocht Essen (Duitsland) – 12 december 2019

Reis mee met de kerstdagtocht naar het mooie Essen en geniet van één van de bekendste kerstmarkten in Duitsland. Van der Valk Vakanties organiseert deze gezellige kerstdagtocht.

Diverse opstapplaatsen

Per comfortabele touringcar reist u vanaf diverse opstapplaatsen naar Essen waar u omstreeks 11.30 uur arriveert. U kunt opstappen in Zoetermeer, Gouda, Woerden, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Er is een minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist en u dient goed ter been te zijn om deel te nemen aan deze dagtocht.

Programma

Bij aankomst in Essen kunt u de kerstmarkt op eigen gelegenheid bezoeken. Deze kerstmarkt wordt in 2019 voor de 45ste keer georganiseerd. Op het Willy-Brandt-Platz, de Rathenaustrasse en het Kennedyplein vindt u ongeveer 250 kraampjes boordevol traditionele kerstcadeaus, specialiteiten en snuisterijen. De markthandelaren komen van heinde en verre om hun handelswaar aan te prijzen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld houtsnijwerk uit Tirol en zilveren sierraden uit Thailand. Kortom een smeltkroes van culturen, gezelligheid en hartelijkheid!

Om 15.15 uur staat de touringcar weer voor u klaar voor de terugreis. Onderweg geniet u van een heerlijk afscheidsdiner in een Van der Valk Hotel. Na het diner vertrekt u naar de diverse opstapplaatsen, waar u terug kunt kijken op een geslaagde Kerstdagtocht!

Goed ter been!

De kerstdagtocht Essen is geschikt voor zelfstandige, mobiele leden en niet geschikt voor leden die slecht ter been zijn. Leden die gebruik maken van een rolstoel kunnen niet mee met deze dagtocht. Leden die gebruik maken van een rollator wordt afgeraden om mee te gaan. Maakt u gebruik van een rollator en wilt u mee met deze dagtocht, dan dient u dit bij de aanmelding te vermelden. In dat geval dient u zelf voor een goede begeleiding te zorgen tijdens de gehele dag. De begeleider dient zich dan ook aan te melden. Van der Valk Vakanties en Vierstroom kunnen dit niet voor u regelen. Houd er rekening mee dat het ver lopen is van de bus naar de kerstmarkt.

Ledenvoordeel

Leden betalen voor de kerstdagtocht Maastricht de speciale prijs van € 55,- per persoon. Deze prijs is inclusief vervoer en diner. Vierstroom-leden die reserveren voor 1 december 2019, betalen geen reserveringskosten van € 5,- per persoon. Niet-Vierstroom-leden betalen € 65,- per persoon en € 5,- reserveringskosten per persoon, dus in totaal € 70,- per persoon.

Reist u met ons mee? Neem contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl

U kunt zich ook online aanmelden door op de Aanmelden-knop in het roze blok rechts op deze pagina te klikken. Als u meerdere personen wilt aanmelden, neem dan altijd contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanmelding voor de kerstdagtocht Essen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.