Vierstroom

Leden

Yogaweekend in een klooster

Samenwerkingspartner Marijke van Veen van Yogastudio MACSY organiseert een ontspannend yogaweekend in een klooster in Oosterhout (Noord-Brabant). Dit yogaweekend is van vrijdag 15 tot zondag 17 november 2019. Tijdens dit weekend kunt u deelnemen aan diverse yoga-sessies (o.a. ademhalingssessie en Nidra-sessie), meditatief wandelen en kunt u verschillende workshops volgen. De deelname aan de activiteiten tijdens dit weekend is geheel vrijblijvend. Het yogaweekend is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, afkomst, fysieke toestand en/of ervaring met yoga.

Ons aanbod

U verblijft als gast in de Norbertinessen priorij Sint-Catharinadal in Oosterhout. Tijdens uw verblijf gaat u mee in het ingetogen ritme van de priorij. U brengt elke ochtend tot 13.00 uur in gepaste stilte door. Dit zal een positieve invloed hebben op uw zintuigen (smaak, reuk en gehoor).

Datum en verblijf
Het kloosterweekend is van vrijdag 15 november tot zondag 17 november 2019.  U verblijft op basis van volpension. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 7,50 per etmaal. De bedden zijn opgemaakt en er liggen schone handdoeken voor u klaar.

Om mee te nemen
Als u deel neemt aan dit yogaweekend dient u het volgende mee te nemen:

  • yogakleding
  • warme ruim zittende kleding (wollentrui of fleecetrui)
  • regenkleding
  • slippers
  • wandelschoenen
  • blocnote en pen
  • yogamat en plaid/slaapzak
  • een eenpersoonslaken.

Uw voordeel

Leden van Vierstroom ontvangen € 40,- korting op de prijs van het yogaweekend en betalen € 290,- in plaats van € 330,-. Het vervoer naar de priorij in Oosterhout is niet inbegrepen en dient uzelf te regelen.

Annulering
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan kunt u uw aanmelding kosteloos tot 1 maand voor de datum van het yogaweekend annuleren. Bij annulering korter dan een maand voor aanvang zal 100% van de kosten in rekening gebracht worden. Yogastudio MACSY houdt zich het recht voor het weekend te annuleren of uit te stellen bij te weinig belangstelling of bijzondere omstandigheden.

Meld u aan

Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief) of door een e-mail te sturen naar ledenservice@vierstroom.nl

U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanmelden Yogaweekend in een klooster

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.