Vierstroom

Leden

Klusservice

Geen tijd of geen zin om zelf kleine klusjes in en rond het huis op te pakken? Of lukt het om een andere reden niet meer? De klusservice van Vierstroom heeft voor u de oplossing. Wij werken samen met Klusup en SDW-Rotterdam.

Ons aanbod

De klusservice van Vierstroom kunt u onder andere inhuren voor het schilderen van muren, deuren en kozijnen, laminaat en zeil leggen, het monteren van meubels, het ophangen van lampen, spiegels, schilderijen en het plaatsen van kranen, sloten en deuren. Bij de klusservice van SDW-Rotterdam kunt u ook terecht voor buitenschilderwerk en het verplaatsen van zwaar materieel.

Gereedschap
Standaard nemen de klusjesmannen het volgende gereedschap mee: zaag, hamer, rolmaat, nijptang, draadstriptang, schroevendraaiers, steek- en ringsleutels en accuboor met schroefbitten.Staat het benodigde gereedschap voor uw klus er niet tussen? Geef dit dan aan bij aanmelding.

Tevredenheidsgarantie
KlusUp streeft naar een hoge klanttevredenheid. Maar mocht de klus -onverhoopt- niet naar behoren zijn uitgevoerd dan wordt de klus kosteloos opnieuw uitgevoerd. SDW-Rotterdam is een erkend leerbedrijf en beschikt over de volgende certificeringen: Blik op werk.nl en S-bb.nl

Uw voordeel

Klusup
U ontvangt 10% korting op het uurtarief en de voorrijkosten. U betaalt voor het eerste uur inclusief voorrijkosten: € 47,30 (in plaats van € 52,50) en voor elk aansluitend uur: € 29,25 (in plaats van € 32,50). Genoemde bedragen bedragen zijn inclusief BTW.
Extra kosten voor het afvoeren van bouwafval: € 85.
Bij Klusup betaalt u achteraf. Indien u geen emailadres heeft, ontvangt u een factuur per post. Anders ontvangt u een digitale factuur per e-mail.

SDW-Rotterdam
Voor de kleine werkzaamheden betaalt u € 20,78 per uur (in plaats van € 21,78 per uur). Voor het buitenschilderwerk en het verplaatsen van zwaar materieel € 23,20 per uur (in plaats van € 24,20 per uur). Woont u in Capelle aan den IJssel, Gouda, Bergschenhoek, Bleiswijk, Zevenhuizen, Moerkapelle of Zoetermeer dan bedragen de voorrijkosten: € 19,-. Voor alle andere plaatsen bedragen de voorrijkosten: € 27,50. N.B. alle bedragen zijn inclusief BTW.Extra kosten voor het afvoeren van bouwafval tot 100 kg: € 35,- inclusief BTW
Bedragen kunnen zowel contant als per pin betaald worden. Klant ontvangt altijd een factuur achteraf.
N.B. de klusjesmannen van SDW komen altijd met zijn tweeën. Dat betekent dat u tweemaal het uurtarief per uur betaalt maar de klus wel sneller geklaard is.

Meld u aan

Maak gebruik van één van onze klusdiensten en neem contact op met Vierstroom Ledenservice via 088 0900 400 of  Ledenservice@vierstroom.nl U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer handig voor thuis

Meer aanbiedingen