Vierstroom

Leden

Klusservice

Geen tijd of geen zin om zelf kleine klusjes in en rond het huis op te pakken? Of lukt het om een andere reden niet meer? De klusservice van Vierstroom heeft voor u de oplossing. Wij werken samen met Klusup en SDW-Rotterdam.

Werkzaamheden

De klusservice van Vierstroom kunt u onder andere inhuren voor het schilderen van muren, deuren en kozijnen, laminaat en zeil leggen, het monteren van meubels, het ophangen van lampen, spiegels, schilderijen en het plaatsen van kranen, sloten en deuren. Bij de klusservice van SDW-Rotterdam kunt u ook terecht voor buitenschilderwerk en het verplaatsen van zwaar materieel.

Gereedschap

Standaard nemen de klusjesmannen het volgende gereedschap mee:

zaag, hamer, rolmaat, nijptang, draadstriptang, schroevendraaiers, steek- en ringsleutels en accuboor met schroefbitten.

Staat het benodigde gereedschap voor uw klus er niet tussen? Geef dit dan aan in de omschrijving in het formulier dat u vindt in het roze blok onder de button ‘Aanmelden’. Of geef uw specifieke vraag door aan de medewerker van Vierstroom Ledenservice op 088-0900400.

Speciaal ledentarief

Klusup:
Leden ontvangen 10% korting op het uurtarief en de voorrijkosten. U betaalt voor het eerste uur inclusief voorrijkosten: € 47,30 (in plaats van € 52,50) en voor elk aansluitend uur: € 29,25 (in plaats van € 32,50). Genoemde bedragen bedragen zijn inclusief BTW.

SDW-Rotterdam:
Leden betalen voor de kleine werkzaamheden € 20,78 per uur (in plaats van € 21,78 per uur). Voor het buitenschilderwerk en het verplaatsen van zwaar materieel € 23,20 per uur (in plaats van € 24,20 per uur). Woont u in Capelle aan den IJssel, Gouda, Bergschenhoek, Bleiswijk, Zevenhuizen, Moerkapelle of Zoetermeer dan bedragen de voorrijkosten: € 19,-. Voor alle andere plaatsen bedragen de voorrijkosten: € 27,50. N.B. alle bedragen zijn inclusief BTW.

Betaling

Klusup:
Leden van Vierstroom betalen achteraf na uitvoering van de klus. Indien u geen emailadres heeft, ontvangt u een factuur per post. Als u wel over een emailadres beschikt, ontvangt u een digitale factuur.

SDW-Rotterdam:
Bedragen kunnen zowel contant als per pin betaald worden. Klant ontvangt altijd een factuur achteraf.

Afvoeren van bouwafval door Klusup

Klusup:
Het afvoeren van bouwafval behoort niet bij de standaard werkzaamheden van de Klusup. Indien u het afval wil laten afvoeren, huurt de Klusup daarvoor een andere dienstverlener in. De kosten voor de afvoer bedragen € 85,-.

SDW-Rotterdam:
Tot 100 kg: € 35,- inclusief BTW.

Kwaliteit

Klusup:
KlusUp streeft naar een hoge klanttevredenheid. Maar mocht de klus -onverhoopt- niet naar behoren zijn uitgevoerd dan wordt de klus kosteloos opnieuw uitgevoerd.

SDW-Rotterdam:
SDW-Rotterdam is een erkend leerbedrijf en beschikt over de volgende certificeringen: Blik op werk.nl en S-bb.nl

Meer informatie en aanvragen

Voor meer informatie en aanvragen van een klusjesman kunt u contact opnemen met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 of een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl

Er is ook de mogelijkheid om uw aanvraag online te doen. Dat kan door op de nu-aanmelden-knop in het roze blok rechts op deze pagina te klikken.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer handig voor thuis

Meer aanbiedingen