Vierstroom

Leden

Korting op entree Miniworld Rotterdam

Ervaar een maxibeleving in de Miniwereld Rotterdam en laat u verrassen door deze wonderlijke, overdekte miniatuurwereld vol prachtige details en verhalen.

Ons aanbod

U wordt meegenomen in de wonderlijke wereld van 535 m2 miniatuurwereld met herkenbare Nederlandse landschappen met vele scenes die uw fantasie prikken. Er is een complete wereld om te ontdekken en te beleven. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur “Rotterdam in miniatuur”, inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa. Elke 24 minuten valt de nacht in de miniatuurwereld in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Duizenden lampjes verlichten het nachtelijke landschap met hierin duizenden modelgebouwen. U kijkt uw ogen uit.

Uw voordeel

U ontvangt op vertoon van uw ledenpas en de kortingsbon uit het Vierstroom Magazine Winter 2019 20% korting op entree*. De kortingsbon is geldig voor maximaal 4 personen en niet te gebruiken in combinatie met andere acties. De actie loopt tot 31 maart 2019!

Volwassenen betalen € 9,56 (in plaats van € 11,95)
Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 6,60 (in plaats van € 8,25)
Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Locatie en openingstijden

Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op www.miniworldrotterdam.com

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de cdiensten en evenementen die  in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.