Vierstroom

Leden

Permanent via kapper aan huis

Heeft u geen tijd om in een kapsalon te wachten? Of bent u aan huis gebonden? Maak dan nu een afspraak met de kapper aan huis via Vierstroom. Nu met € 5,50 korting op een permanentbehandeling.

Ons aanbod

Vierstroom werkt samen met de professionele kappers aan huis van Mobella. Behalve voor wassen, knippen en föhnen kunt u ook een afspraak maken voor een permanent of watergolf, of om te verven of te kleuren. En u kiest zelf de dag en de tijd die u schikt.

Uw voordeel

Mobella heeft voor de leden van Vierstroom een speciale aanbieding: € 5,50 korting op een permanentbehandeling. Normaal kost een permanentbehandeling € 55,50.

En – indien gewenst – wordt uw partner, kind of huisgenoot tijdens de inwerktijd van uw permanent, geknipt voor slechts € 5,-!

Maak direct een afspraak en profiteer van deze aanbieding. Deze aanbieding is exclusief voor leden van Vierstroom en geldig tot en met 31 juli 2019.

Meld u aan

Voor een afspraak of informatie over de kapper aan huis kunt u contact opnemen met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 of stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl
U kunt zich ook online aanmelden. Klik daarvoor op de “Nu aanmelden” button rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer kapper aan huis

  • Voor het hele gezin

    Kapper aan huis

    Lees meer
Meer aanbiedingen