Vierstroom

Leden

Krukken of een looprek gratis lenen

Leden van Vierstroom lenen gratis krukken of een looprek in de zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap, dus elk gezinslid kan van de gratis krukken of een looprek gebruikmaken. Ideaal als u die onverwacht nodig heeft. Er zijn verschillende soorten krukken en looprekken voor u beschikbaar in de Vierstroom Thuiszorgwinkels: elleboogkrukken (kind en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en looprekken (standaard, inklapbaar en voor kinderen).

Elk gezinslid kan gebruikmaken van de gratis* krukken of looprekken. Voor het verstrekken van krukken/looprek dient u uw ledenpas te tonen en een geldig legitimatiebewijs. Er hoeft geen borg betaald te worden.

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen.

Wilt u gratis krukken of een looprek gratis lenen en bent u nog geen lid van Vierstroom. Word dan nu lid van Vierstroom.

Extra’s voor leden in de Vierstroom Thuiszorgwinkels

Als lid van Vierstroom ontvangt u de volgende extra’s in de Vierstroom Thuiszorgwinkels:
Gratis bloeddrukmeter ter waarde van € 59,99 bij aanschaf van een Hometrainer Giro C1.
10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Thuiszorgwinkel. Bij de medewerkers van de thuiszorgwinkel krijgt u het beste advies over welk product voor u het meest geschikt is.

*per gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten.

Vegro

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden veel voordeel in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en Webshop.

En op vertoon van de Vierstroom ledenpas ontvangen de leden van Vierstroom ook in de andere thuiszorgwinkels van Vegro 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment, en voor een periode van 13 weken aaneengesloten per kalenderjaar kosteloos een looprek of de krukken te leen (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken).

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Aanvraag formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Met ondersteuning

 • bij hometrainer

  Gratis bloeddrukmeter ter waarde van € 59,99

  Lees meer
 • 10% korting

  Vierstroom Thuiszorgwinkels

  Lees meer
Meer aanbiedingen