Vierstroom

Leden

Kunstgebit aan huis

Uw gebit is erg belangrijk. Niet alleen om er keurig uit te zien, maar ook om er goed mee te kauwen. Anders raken uw maag en darmen overbelast.

Voor de dienst Kunstgebit aan huis werkt Vierstroom samen met de Kunstgebit Express. Deze firma werkt uitsluitend samen met tandprothetici die speciaal hiervoor opgeleid zijn en het ambacht van tandtechnicus beheersen.

Beter passen
Heeft u een slecht passend of verouderd kunstgebit? Al dat ongemak is onnodig. De tandprotheticus van de Kunstgebit Express heeft vaak een juiste oplossing voor u. Met nieuwe materialen en technieken kunnen zij ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past.

3D techniek
De Kunstgebit Express maakt gebruik van moderne drie dimensionale technieken (3D). Hiermee kan niet alleen sneller maar ook nauwkeuriger een goed passend gebit gemaakt worden. De nauwkeurigheid van de moderne scanners is zo groot dat een te ruime prothese tot het verleden behoort. De scanners meten de prothese aan alle kanten op en digitaliseren de meetgegevens tot op een tiende millimeter nauwkeurig. Vervolgens wordt het kunstgebit uit een massief blok kunststof gefreesd, zonder enige afwijking. Zo heeft u in amper 14 dagen een perfect gebit. Bovendien is het gebit dan sterker en beter schoon te houden.

Verwijzing
U heeft geen verwijzing van bijvoorbeeld uw huisarts of tandarts nodig. De tandprotheticus is vrij toegankelijk en een belangrijk deel van de zorg die geleverd wordt valt onder de basisverzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen.

Voordeel
Als u de Kunstgebit Express inschakelt voor het aanmeten van een nieuwe prothese, betaalt u geen voorrijkosten. Dat scheelt u € 76,00. Dat is toch mooi meegenomen!

Procedure
Tijdens de eerste afspraak worden de afdrukken genomen en vindt er een beetregistratie plaats. Op basis van deze informatie wordt uw nieuwe gebit  gefabriceerd. Na 14 dagen vindt de tweede afspraak plaats en wordt de definitieve gebitsprothese bij u thuis geplaatst.

Meer informatie en/of aanmelden?
Neem contact op met Vierstroom Ledenservice via 088 – 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl
U kunt ook op de “Nu aanmelden” button rechts op deze pagina klikken.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen