Vierstroom

Leden

Kunstgebit aan huis

Uw gebit is erg belangrijk. Niet alleen om er keurig uit te zien, maar ook om er goed mee te kauwen.

Ons aanbod

Voor de dienst Kunstgebit aan huis werkt Vierstroom samen met de Kunstgebit Express. Deze firma werkt uitsluitend samen met tandprothetici die speciaal hiervoor opgeleid zijn en het ambacht van tandtechnicus beheersen. De Kunstgebit Express maakt gebruik van moderne drie dimensionale technieken (3D). Hiermee kan niet alleen sneller maar ook nauwkeuriger een goed passend gebit gemaakt worden. De nauwkeurigheid van de moderne scanners is zo groot dat een te ruime prothese tot het verleden behoort. De scanners meten de prothese aan alle kanten op en digitaliseren de meetgegevens tot op een tiende millimeter nauwkeurig. Vervolgens wordt het kunstgebit uit een massief blok kunststof gefreesd, zonder enige afwijking. Zo heeft u in amper 14 dagen een perfect gebit. Bovendien is het gebit dan sterker en beter schoon te houden.

Procedure
Tijdens de eerste afspraak worden de afdrukken genomen en vindt er een beetregistratie plaats. Op basis van deze informatie wordt uw nieuwe gebit  gefabriceerd. Na 14 dagen vindt de tweede afspraak plaats en wordt de definitieve gebitsprothese bij u thuis geplaatst.

Verwijzing
U heeft geen verwijzing van bijvoorbeeld uw huisarts of tandarts nodig.

Uw voordeel

U betaalt geen voorrijkosten voor het bezoek aan huis van de Kunstgebit Express. Daarmee bespaart u € 76. De overige behandelkosten worden voor een belangrijk deel vergoed vanuit uw zorgverzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

Meld u aan

Maak gebruik van deze aanbieding en neem contact op met Vierstroom Ledenservice via 088 0900 400 of Ledenservice@vierstroom.nl U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen, die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen