Vierstroom

Leden

Huishoudelijke hulp particulier

Het is altijd fijn om het huis even grondig aan te pakken. Voor die gelegenheden kunt u als lid tegen korting gebruik maken van particuliere hulp in de huishouding. Met een vertrouwde hulp die helpt om uw huis netjes schoon te houden.

Regelmatig of incidenteel

U kunt zelf bepalen of u regelmatig, bijvoorbeeld elke week, of af en toe huishoudelijke hulp wilt inschakelen. Leden van Vierstroom kunnen kiezen om per uur particuliere huishoudelijke hulp in te schakelen, maar u kunt ook kiezen voor het Schoonmaakpakket. Met dit pakket kunt u incidenteel extra hulp inschakelen om het huis weer fris en schoon te maken. Het kan ook gebruikt worden voor een grote klus, die even om een paar uurtjes inspanning vragen. Bij het Schoonmaakpakket neemt u 3 uur aansluitend af.

Voordeel

Voor reguliere huishoudelijke hulp betalen leden van Vierstroom per uur € 16,20 (inclusief BTW) in plaats van € 18,61 (incl BTW). Voor het Schoonmaakpakket van 3 uur aansluitend betalen leden van Vierstroom € 45,00 (incl. BTW). Niet leden betalen voor dit pakket € 55,83 (incl. BTW).

Voorwaarden

U moet lid zijn van Vierstroom en de betaling moet geschieden middels automatische incasso. Bij het Schoonmaakpakket moeten de uren in één keer ingezet worden in een tijdsblok van 3 aansluitende uren. Elk huishouden dat lid is van Vierstroom mag 6x per jaar van deze actie gebruik maken.

Aanmelden

Voor aanmelden kunt u contact opnemen met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 of via een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl

Vierstroom Ledenservice zet uw aanmelding door naar Vierstroom Hulp Thuis. Zij nemen zo snel als mogelijk contact met u op. Vervolgens gaat Vierstroom Hulp Thuis met u kijken wat de mogelijkheden voor u zijn voor de inzet van huishoudelijke hulp.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier particuliere Huishoudelijke hulp

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Handig voor thuis

Meer aanbiedingen