Vierstroom

Leden

Testament en Levenstestament aan huis

Wat is een testament?

Een testament is een document waarin iemand vastlegt wat er bij overlijden moet gebeuren met zijn of haar nalatenschap. Een testament is een notariële akte die gebruikt wordt om de afwikkeling van de nalatenschap in vast te leggen. Iedereen die overlijdt, laat iets na. Een testament kan gebruikt worden om aan te geven wie er wel of juist geen erfgenamen zijn.

Wat is een levenstestament?

Het levenstestament is een bijzondere vorm van een testament. In een testament legt u vast wat er na uw overlijden met uw nalatenschap moet gebeuren. Een testament werkt dus pas als u overlijdt, terwijl een levenstestament werkt voor situaties tijdens uw leven. Bijvoorbeeld wanneer u door ziekte of ongeval niet meer in staat bent zelf te handelen. U kunt dan in een levenstestament iemand aanwijzen in wie u het volste vertrouwen heeft om uw belangen te behartigen. Zo houdt u zelf de regie en worden de zaken volgens uw wensen geregeld.

Ledenvoordeel

Wilt u informatie over het (aanpassen van een) testament en/of het levenstestament dan kunt u via Vierstroom Ledenservice vrijblijvend een gesprek aanvragen met de consulent(e) van Hereditas, specialist in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen, erfrecht en testament en levenstestament.

Bel 088 – 0900 400 of stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl
U kunt ook online u aanmelden voor een afspraak. Klik daarvoor op de Nu aanmelden – button rechts op de pagina.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 • Aanvraag formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Goed geregeld

 • 1e advies-gesprek gratis

  Nalatenschapservice

  Lees meer
 • Gratis aan- en afsluitkosten

  Persoonlijk alarm Veilig Overal

  Lees meer
 • Tot €180,- korting

  Zorgverzekeringen Vierstroom

  Lees meer
 • Persoon-lijk advies

  Schadeverzekeringen Vierstroom

  Lees meer
Meer aanbiedingen