Vierstroom

Leden

Maaltijden

Heeft u niet altijd zin of tijd om te koken of boodschappen te doen? Of lukt het u om een andere reden niet om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten? Dan is onze maaltijdservice een uitkomst. Met deze service vult u uw vriezer gemakkelijk met een voorraad verse en gezonde maaltijden die in een handomdraai op tafel staan. Eenvoudig verwarmen in de magnetron of heteluchtoven is het enige wat u hoeft te doen. De maaltijden zijn lekker, makkelijk en gezond! Omdat smaken nu eenmaal verschillen geeft Vierstroom u de keuze uit twee maaltijdleveranciers:
apetito en Vers aan Tafel.

apetito

apetito maakt al 25 jaar lekkere maaltijden. De koks gebruiken daarvoor uitsluitend de beste en meest verse ingrediënten. Bij de samenstelling van het assortiment houdt apetito rekening met de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. U kunt kiezen uit meer dan 130 vriesverse maaltijden. Van Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde voeding heeft apetito de oplossing in huis. Daarnaast kunt u kiezen uit soepen en desserts. Het gehele assortiment kunt u vinden in de kleurrijke catalogus, deze kunt u opvragen bij Vierstroom Ledenservice. U bestelt 7 maaltijden per keer, zo vaak en wanneer u wilt. Er is geen abonnement en geen verplichting voor u. apetito brengt de maaltijden op een vaste bezorgdag bij u aan huis, zonder bezorgkosten.

Gepureerde en gemalen maaltijden (winVitalis)
Voor mensen die vanwege problemen met kauwen of slikken gepureerd of vloeibaar moeten eten kan het eten van een warme maaltijd een hele opgave zijn. Het kan er zelfs toe leiden dat de eetlust hen vergaat. Voor dit soort situaties heeft apetito het assortiment winVitalis ontwikkeld. Het winVitalis-assortiment bestaat uit gepureerde maaltijden in grote en kleine porties en gemalen maaltijden. De recepturen zijn zo samengesteld dat de smaak ook na het pureren nog altijd even heerlijk en herkenbaar is. Alle maaltijden worden vriesvers geleverd en kunnen eenvoudig worden bereid in zowel magnetron als oven.

Ledenvoordeel
Leden van Vierstroom ontvangen op alle soepen, maaltijden, dinerdozen en desserts en op alle winVitalis-maaltijden van apetito 10% korting. Verder betalen leden geen voorrijkosten.

Bestellen?
Bestellen kan heel eenvoudig door op de “Nu aanmelden” button rechts te klikken of door contact op te nemen met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 0900 400.

Voedingsadvies
Voor voedingsadvies op maat kunt u terecht bij de gediplomeerde diëtisten van apetito. Zij beantwoorden kosteloos al uw vragen over voeding en diëten. Voor meer informatie belt u met apetito via telefoonnummer 0800-0232975.

Vers aan Tafel

Vers aan Tafel kookt gezonde maaltijden voor u. Dat doen zij in een eigen, professionele keuken waar kwaliteit en smaak voorop staan. De maaltijden blijven vers, omdat ze direct na bereiding razendsnel worden ingevroren waardoor de smaak en voedingswaarden optimaal bewaard blijven. Bovendien zijn de maaltijden voor een groot deel vrij van e-nummers, onnatuurlijke toevoegingen, smaakversterkers of kleurstoffen. Wij spreken dan ook niet over diepvries maar over vriesvers. En dat proeft u!
Het assortiment bestaat uit 140 verschillende gerechten. U kunt kiezen uit gerechten van de Hollandse keuken, maar er is ook ruime keuze uit internationale gerechten uit de Oosterse of Italiaanse keuken. Ook vegetarische, natriumarme en gemalen maaltijden zijn in het assortiment opgenomen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse soepen en desserts.
Bestellen is altijd vrijblijvend. Vers aan Tafel hanteert geen (wekelijkse) afnameverplichting. De bezorgers brengen de maaltijden gratis bij u op een vaste bezorgdag, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u weten wanneer zij bij u langskomen, dan kunt u Vers aan Tafel op de bezorgdag ’s ochtends bellen voor een tijdsindicatie.

Ledenvoordeel
Leden van Vierstroom ontvangen op alle maaltijden en assortimentsdozen van Vers aan Tafel 5,5% korting. Verder betalen leden geen voorrijkosten.

Bestellen?
Bestellen kan heel eenvoudig door op de “Nu aanmelden” button rechts te klikken of door contact op te nemen met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 0900 400.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Handig voor thuis

  • Gratis aan- en afsluitkosten

    Persoonlijk alarm Veilig Overal

    Lees meer
Meer aanbiedingen