Vierstroom

Leden

Massage aan huis

Geniet van een heerlijke massage gewoon bij u thuis. Een weldaad voor lichaam en geest! Mevrouw Ems Peters heeft jarenlange ervaring met diverse vormen van massage. Het lichaam zit vernuftig in elkaar. Alles hangt met elkaar samen. Aanraking kan een belangrijke rol spelen in het beter laten functioneren van lichaam en geest, zeker ook voor mensen die zelf niet zo heel makkelijk meer bewegen.

U kunt kiezen uit vijf verschillende massages:

Essentiële olie massage

Eén uur op de blote huid. Een unieke ervaring waarbij door zachte, ritmische aanrakingen essentiële oliën op rug, schouders, nek en voeten worden aangebracht voor een algemeen gevoel van welzijn en ontspanning. Naast de fysieke aanraking speelt met name ook het ervaren van de verschillende aroma’s die in de huid doordringen een rol. Tijdens deze massage wordt gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardige pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van Doterra. Bij allergieën of bij het slikken van bloedverdunners of Prednison wordt deze vorm van massage afgeraden. Wij adviseren u dan te kiezen voor een shiatsu-massage.
Voor deze olie-massage betaalt u  € 58,00 (normaal € 72,50)

Shiatsu-massage

Eén uur over de kleding heen. Door met de vingers bepaalde punten op het lichaam te beïnvloeden komt de energie van het lichaam meer in balans en voelt u zich meer ontspannen. Tevens kunnen ledematen passief worden bewogen, wat de souplesse van het lichaam ten goede komt (bij regelmatige behandeling). Shiatsu heeft ook invloed op organen zoals bijvoorbeeld maag, long, lever en darmen.
Tarief: € 48,75 per uur (normaal € 65,-)

Sportmassage

Eén uur op de blote huid, waarbij spieren en onderhuids bindweefsel soepeler gemaakt worden. Het effect is een tijdelijk verhoogde doorbloeding, ontspanning dan wel verkwikking en een stimulerende werking op de stofwisseling en het immuunsysteem. Bij het slikken van bloedverdunners of Prednison wordt deze massage afgeraden en kunt u beter kiezen voor een shiatsu-massage. 
Tarief: € 48,75 per uur (normaal € 65,-)

Voetmassage

30 minuten op de blote huid, alleen de voeten en onderbenen. Door reflexzones in de voeten heeft deze massage vaak ook elders in het lichaam effect.
Tarief: € 35,- (normaal € 47,50)

Stoelmassage

30 minuten over de kleding heen op een speciale massagestoel. Hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug worden behandeld. Met name geschikt voor mensen die het niet fijn vinden om op een massagetafel te liggen.
Tarief: € 35,- (normaal € 47,50)

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met Vierstroom ledenservice via 088 – 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl
U kunt ook online aanmelden door op de “Nu aanmelden” – button rechts op deze pagina te klikken.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen