Vierstroom

Leden

Mindfulness

Heeft u dagelijks een druk schema waarin alles moet? Heeft u af en toe het idee dat de dag een race tegen de klok is? Hoe zou uw leven er uit zien als u tevreden bent met wie u bent en met wat u doet? Tijdens de cursus Mindfulness leert u hoe een goede relatie met uzelf aan te gaan. U leert het contact met uw lichaam te herstellen en te onderhouden. Ook tijdens uw werk of bezigheden leert u in een seconde uw focus te verleggen waardoor u rust en ruimte ervaart. Mindfulness leert u leiding te nemen over uw eigen leven.

Ons aanbod

Mindfulness wordt ook wel ‘aandachttraining’ genoemd en is een krachtige methode om met stress, chronische pijn en psychisch/fysiek lijden om te gaan. U leert hoe u zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan uw gezondheid en welzijn. Stress, pijn en lijden zijn inherent aan het leven, maar welk effect dit op u heeft, hangt sterk samen met hoe u er mee om gaat. In plaats van u te richten op doelen in de toekomst of te blijven hangen in het verleden, leert Mindfulness uw aandacht te richten op nu. Zo leert u om sombere en/of stressvolle gedachten en emoties te herkennen en te stoppen door u bewust te zijn van het hier en nu.

Uw voordeel

Leden betalen op vertoon van hun ledenpas voor de Mindfulness cursus: € 225,- (normaal € 275,-). De terugkomochtend is facultatief. Dit wil zeggen dat deze geen onderdeel is van de Mindfulness cursus. De deelname aan deze ochtend is op eigen verzoek. De kosten voor de terugkomochtend bedragen € 30,-. Bedragen zijn inclusief leer-/werkboek, geluidsbestanden en extra materialen.

N.B. Indien een les niet bijgewoond kan worden, kan deze ingehaald worden in de parallel lopende groep; zo hoeft u geen les te missen

Locatie en data

De cursus Mindfulness vindt plaats in Gouda, Thorbeckelaan 2. U kunt gratis in de buurt parkeren.

Er starten binnenkort 2 cursussen:

  1. Startdatum woensdag 11 september 2019 van 09.15-11.30 uur; overige cursusdata 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 6 november 2019
  2. Startdatum woensdag 11 september 2019 van 19.15 tot 21.30 uur; overige cursusdata 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 6 november 2019

Meld u aan

Meld u nu aan voor een cursus Mindfulness via 088 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl  U kunt zich ook aanmelden via de button ‘Nu aanmelden’ rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

  • Aanvraag formulier cursus Mindfulness

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen